ZBOG NEGATIVNIH KOMENTARA RAZMIŠLJAO O SAMOUBISTVU: Glumac zažalio zbog uloge u kultnom filmu! OVAJ promašaj u karijeri ga proganja i nakon 20 GODINA! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

ZASTRAŠUJUĆE

ZBOG NEGATIVNIH KOMENTARA RAZMIŠLJAO O SAMOUBISTVU: Glumac zažalio zbog uloge u kultnom filmu! OVAJ promašaj u karijeri ga proganja i nakon 20 GODINA! (FOTO)

Pop kultura -

Lik, kog je glumio Ahmed Best, najomraženija je kreacija franšize Džordža Lukasa, a oštre kritike doživeo je već 1999. godine kad je debitovao u "Fantomskoj pretnji".

Glumac je na Tviteru napisao da negativne reakcije na njegovu karijeru utiču i danas, iako je prošlo gotovo 20 godina. "Još mi je teško da pričam o tome", napisao je i dodao da mu je sin poklon za preživljavanje.

@bestahmed #jarjarbinks #Starwars Dats my shit!

A post shared by FLYFINEFOCUSED ENT. (@flyfinefocused) on

Inače, neki fanovi "Ratova zvezda" otišli su toliko daleko da su "ubijali" Džar Džar Binksa. Filmski kritičar Danijel M. Kimel 2011. godine objavio je 42 eseja pod nazivom "Dar Džar Binks mora umrijeti...(i druge opservacije o SF filmovima)".

Još 2014. godine Ahmed je fanovima na Reditu napisao kako ga mržnja "mnogo boli".

"Dve godine u nešto ulažete srce i dušu i onda to popljuju, to boli. Ali učinilo me je jačim. Jeftin odgovor, ali istina je", rekao je.

Ipak, uprkos mržnji prema njegovom liku, Best je napisao na Reditu: "Ja sam mršavi klinac iz Bronksa. Ne bih trebalo ni da budem živ, a kamoli profesionalni umetnik". "Prilike poput 'Ratova zvezda' dolaze jednom u životu. Takvima kažete da".

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track