SEKS I MUZIKA GA ODRŽAVAJU U ŽIVOTU, SPAVAO SA 4000 ŽENA: Najveća britanska rok legenda napunila 75 godina i NE PLANIRA DA STANE! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŽIVEO

SEKS I MUZIKA GA ODRŽAVAJU U ŽIVOTU, SPAVAO SA 4000 ŽENA: Najveća britanska rok legenda napunila 75 godina i NE PLANIRA DA STANE! (FOTO)

Pop kultura -

Puno ime jedne od najvećih britanskih rok legendi je Majkl Filip Džeger. Odrastao je u Engleskoj gde je sa samo četiri godine upoznao svog gitarista Kita Ričardsa (74). Danas, 56 godina nakon što je s njim osnovao svetski poznatu grupu 'The Rolling Stones', Džeger slavi 75. rođendan.

foto: Profimedia

Odrastao je u porodici srednje klase. Ima brata Krisa Džegera (71), koji je također muzičar.

Bavio se pevanjem od kada je progovorio, a najviše je pevao u crkvenom horu. Pohađao je gimnaziju u kojoj je bio predsednik školskog fotografskog društva kako bi mogao da poseduje ključeve od školske tamne sobe za razvijanje fotografija.

Happy birthday dear Charlie love MJ

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

"To mi je bila odlična kamuflaža da dovodim devojke na maženje kada to poželim" pohvalio se Mik koji je još od mladih dana bio fatalan za ženski rod. Kada je završio srednju školu, on i njegov prijatelj Kt su se razišli i 10 godina nisu bili u kontaktu. Džeger je krenuo na fakultet u Londonsku školu ekonomije u želji da jednog dana postane političar ili novinar.

Godine 1962. ponovno je sreo prijatelja iz detinjstva i to u vozu. Shvatili su da imaju zajednički interes za rokenrol pomešan s bluzom i tog trena je nastao njihov bend 'The Rolling Stones'. Tu započinje njegov život večne rok legende.

Njegova popularnost dala mu je sve što život pruža, od slave, žena pa čak i muškaraca. Ne veruje u brak, ima osmoro dece s pet različitih žena, a već je postao deda i pradeda.

Iako mu je lice naborano od godina skakanja po pozornici i ludovanja, pevač je sa svojih 178 centimetara visine i 71 kilogramom težine u odličnoj formi. Svaki dan pretrči 10 kilometara, vozi bicikl, vežba pilates, hrani se organski uzgojenim povrćem, piletinom i ribom.

Hé Marseille, passons la nuit ensemble! #stonesnofilter

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

"Njemu seks vraća energiju i mladost, on ne može biti veran", objasnila je Džegerova terapeutkinja koja je na kraju i sama završila u njegovom krevetu, kao i navodnih 4000 drugih žena.

Wishing you the happiest of birthdays @ronniewood! MJ

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track