ČUBURA JE PONOSNA NA NJIH! PATI ZA POKOJNIM GAGOM: Komšije Milene Dravić progovorile kako glumica živi posle smrti muža!
Foto: Dragana Udovičić

TUŽNO...

ČUBURA JE PONOSNA NA NJIH! PATI ZA POKOJNIM GAGOM: Komšije Milene Dravić progovorile kako glumica živi posle smrti muža!

Pop kultura -

Komšije Milene Dravić progovorile su o njenom životu nakon smrti supruga Dragana Nikolića.

Svi su imali reči hvale za nju, mada je bilo i onih koji su rekli da je vrlo temperamentna. Na ulaznim vratima zgrade stoji ploča posvećena Draganu - Gagi Nikoliću, kao i pesma koju je jedan od stanara napisao za pokojnog komšiju.

foto: Dragana Udovičić

"Pokojni Dragan je bio izuzetan komšija, kao i Milena. Ponosni smo svi na nju. Drago mi je što ona živi u ovoj ulici. Ali mi je draže što je sasvim prirodna, što se druži sa nama. Uvek se javi, popriča", kaže komšija Radivoje, i dodaje da često ispred njihovog ulaza bude po desetak ljudi koji čitaju ploču o životu Dragana Nikolića.

Devojka koja radi u turističkoj agenciji pored zgrade kaže da joj je zadovoljstvo što je imala prilike da upozna Milenu.

"Uvek se ljubazno javi. Ona je dama starog kova. Pokloni se kada prođe neko, uvek udeli lepu reč", kaže ona.

foto: Damir Dervišagić

Jedna starija gospođa koja se vraćala sa pijace prisetila se momenata dok je Gagi Nikolić bio živ.

"Često sam Milenu sretala dok je bio Dragan živ. Izlazili su, šetali, ponekada išli i do pijace. Tu im je blizu Kalenić. Sada je skoro i ne viđam. Nekada dođu ekipe kod nje u stan kada treba nešto da snima. Mnogo je fina gospođa. Prava filmska diva. Cela Čubura je ponosna na pokojnog Gagu i nju", priča Milenina komšinica dok se u celu priču nadovezala još jedna stanarka iz susednog ulaza.

"Rekla bih da dok je on bio živ da je držao sve pod kontrolom. Jedno vreme se potpuno povukla. Zna ona da bude i temperamentna, da povisi ton kada je neko isprovocira. Pati za Gagom, ali to čini dostojanstveno", dodaje komšinica.

Mnogi su je, kako kažu, viđali da vozi automobil, ali posle smrti supruga prestala je.

foto: Dragana Udovičić

"Sada viđamo da njen auto vozi neka mlađa žena, valjda njena rođaka. Milena je divna žena. Mogla je slobodno da parira holivudskim glumicama", poručuje komšinica, a u priči nam se pridružila radnica obližnjeg marketa u penziji.

"Milena je moja stara mušterija. Pokojni Dragan i ona su pazarili kod mene godinama. Mnogo su divni ljudi, a pre svega humani. Uvek su hteli da pomognu onima koji nemaju. Imala sam jednu koleginicu koja nije mogla dete da opremi za školu. Oni su kupili sve što je bilo potrebno", kaže Milena.

"Nikada nisu dolazili zajedno. Ili dođe on ili ona. Išli su zajedno samo uveče da šetaju", kaže Milena, radnica marketa.

Komšije kažu da glumica sada živi povučenim načinom života, da ima ženu koja joj pomaže u svemu te da joj u posetu često svraća kuma Seka Sablić.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja