Najnovije vesti

TIFA NAPUŠIO SARAJEVO: Šta mi je dao ovaj grad?! Dao mi je ku.ac! Zamerili su mi TRI PRSTA! Pokazaću im ja ne samo TRI PRSTA... NE PUŠIM JA NIKOME! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

NJEMU NIKO NE MOŽE NIŠTA DA ZABRANI

TIFA NAPUŠIO SARAJEVO: Šta mi je dao ovaj grad?! Dao mi je ku.ac! Zamerili su mi TRI PRSTA! Pokazaću im ja ne samo TRI PRSTA... NE PUŠIM JA NIKOME! (VIDEO)

Pop kultura

Mladen Vojičić Tifa progovorio je o svom rodnom gradu Sarajevu i tri prsta koje je podigao na jednom koncertu, a mu Sarajlije mu zamerile. Pevač je govorio 

za Balkan Info govorio ne samo o Sarajevu, već i o političarima, Bregovićum Bijelom dugmetu...


"Pravi Sarajlija? To ti je - Niko nikoga ne jebe. Znači voziš po svome. Ne pušim ja nikome. A to što su mi zamerali za ona tri prsta... Pokazaću ja ne samo tri prsta... Ko meni može da nešto zabrani, počinje priču pevač Mladen Vojičić Tifa.


O SARAJEVU

 

Mrzim onu floskulu - Ovo je moj grad, on mi je dao... Šta mi je dao ovaj grad? Dao mi je ku.ac. Ja sam ovom gradu dao. A moji autoriteti više nisu živi a to su moji roditelji. Nikome ja ne treba da polaže račune. Tri puta sam brutalno pretučen tokom rata. Al budala je bilo i tokom rata, a bilo ih je i prije rata... Biće ih uvijek. Intelektualna je neimaština, ljudi su veoma površni. Sve možeš da kupiš dubinom svog džepa i nekom titulom.

 

O BREGOVIĆU

 

"Ako govorim sa ove distance mogu da kažem da mi je čast da sam pored čovjeka koga slavi čitav svijet. Bregović je jedan jako jednostavan čovjek ali koji dobro zna šta želi u životu. Slučajno smo se upoznali. Noć prije toga ja sanjam da sam u "Bijelom dugmetu" i sutra ja dobijem poziv od menadžera Rake Marića. Trebao im je novi pjevač pošto je prethodni odlučio da napusti tu formaciju."

 

O ODLASKU IZ "DUGMETA"

 

"Bio sam premlad za tu vrstu slave. Nije lako bilo doći poslije Bebeka koji je imao 6 studijskih albuma. Ja sam upao u čitavu tu mašinu... Doduše ljepši sam od Bebeka i malo bolje pjevam od njega. Njima je to bio posao a meni je to bila zajebancija. Ja sam donio odluku da odem iz Dugmeta. Da sam ostao, možda danas i ne bi bio živ. Ali nismo se mi rastali na neki ružan način. Bregović me je samo pitao - Jel znaš ti ko sam ja?

 

Kurir.tsbalkanInfo/Foto Damir Dervišagić 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...