NAJVEĆA JUTJUB ZVEZDA STIŽE U ZAGREB: Zarađuje milione, ali slavu i bogatstvo koristi kako bi pomagao drugima!
Foto: Promo

NAJVEĆA JUTJUB ZVEZDA STIŽE U ZAGREB: Zarađuje milione, ali slavu i bogatstvo koristi kako bi pomagao drugima!

Zabava -

Na najveći regionalni Jutjube spektakl Totalni JoomBoos 21. oktobra u Arenu Zagreb dolazi svetska Jutjub zvezda KSI.

Nekad, ne nužno tako davno, kad bismo pričali o zvezdama, obično bismo prvo spomenuli nekog uspešnog glumca, pevačicu, reditelja, model. Danas, neke nove generacije poznaju neke sasvim drugačije zvezde, jutjubere, koji stvaraju zanimljiv sadržaj na ovom portalu i tako privlače mase da ih redovmo prate i obožavaju. Jedan od njih svakako je 25-godišnji KSI, najpopularniji britanski i jedan od najpopularnijih svetskih jutjubera, koji, inače, 21. oktobra stiže u Zagreb!

Njegovo pravo ime je Olajide William Olatunji, dolazi iz Londona, gde je i odrastao s roditeljima i bratom Dejijem, koji je takođe jutjuber, a on je i sam počeo da se bavi ovim medijem još 2008. Godinu dana kasnije otvorio je kanal na kojem ga danas prati skoro 20 miliona ljudi. U početku se snimao kako igra razne igrice, što ga je i proslavilo, a onda se 2011. prebacio u muzičke vode. Prva pesma koju je snimio bila je “Heskey Time”, koju je posvetio fudbaleru Emileu Heskeyju i svim njegovim promašajima. Nakon toga je izbacio još nekoliko pesama, ali ono što ga je vinulo u najviše zvezde jesu amaterski bokserski mečevi, u kojima se doslovno bori s ostalim jutjuberima, koje izaziva. Neki su čak išli toliko daleko i rekli kako je bolji promoter boksa od nekih profesionalnih boksera.

foto: Promo

Jutjub uspeh ipak nije mu samo doneo slavu i uspeh već i ogromnu zaradu, no njegovi roditelji, koji ga danas u potpunosti podržavaju, nisu baš bili srećni njegovim izborom zanimanja na početku. KSI je jednom prilikom izjavio kako ne želi da ide u školu jer je već kao srednjoškolac zarađivao hiljade funti od posla na Jutjubu i smatrao je da mu škola nije ni potrebna. Roditelji su, naravno, bili besni kad su čuli da je odlučio da se ispiše iz škole. "Rekli su mi da je to najgluplja stvar koju sam mogao da uradim i da ću uništiti svoj život. Danas su se, ipak, potpuno predomislili. Čak i snimaju sa mnom i mojim bratom i potpuno razumeju to što radim", izjavio je svojevremeno za Telegraph.

Iako voli skupe automobile, dobre patike i ekstravagantne kuće, ne troši novac samo na sebe. Svestan je da je bogatstvo prolazno, zbog čega se uvek trudi da uloži novac u ono što vredi. Godine 2016, na primer, dao je novac fondaciji koja pomaže mladima u zajednici, a isto tako često donira novac udruženjima za borbu protiv raka. Svojim roditeljima je otplatio kuću u kojoj trenutno žive, a oni su neizmerno zahvalni i zbog toga i zato što su ga, na kraju krajeva, ipak pustili da sledi svoje snove. On je savršen dokaz da slava ne mora nužno da pokvari ljude, već da se iz toga može izvući i nešto plemenito i pametno.

A sad ono najbolje... KSI ove godine stiže ni više ni manje nego u Zagreb, na najveći regionalni Jutjub spektakl Totalni JoomBoos, koji će se održati 21. oktobra u Areni Zagreb. Tamo će se družiti s hrvatskim i regionalnim jutjuberima koje je JoomBoos takođe pozvao da učestvuju u ovom ogromnom spektaklu, a usput će odgovarati na najškakljivija pitanja koja će publika postavljati, ispričati šta ga je podstaklo da krene da se bavi Jutjub kanalom i kako mu se sviđa Zagreb. Svi koji žele da dođu i upoznaju ovu najveću svetsku Jutjub zvezdu, mogu da nabave svoje ulaznice za Totalni JoomBoos putem Entria i na njihovim prodajnim mestima po ceni od 99 kuna. Više informacija o eventu je na stranici Totalni.JoomBoos.hr

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track