DI-ŽEJEVI SA MEGATRENDA USKRAĆENI ZA SPEKTAKL: Kontroverzni seksi deka trebalo da im PODELI INDEKSE, rektor ga oduvao, ništa od žurke sa ITALIJANSKIM MILIONEROM!
Foto: Instagram screenshot

OTKRIVAMO

DI-ŽEJEVI SA MEGATRENDA USKRAĆENI ZA SPEKTAKL: Kontroverzni seksi deka trebalo da im PODELI INDEKSE, rektor ga oduvao, ništa od žurke sa ITALIJANSKIM MILIONEROM!

Pop kultura -

Kontroverzni italijanski milioner Đanluka Vaki danas popodne pristigao je u srpsku prestonicu. Seksi deka koji je pre nekoliko godina stekao je veliku slavu đuskajući kraj bazena, biće specijalan gost na jednoj žurki gde će i puštati muziku. Kako je Kurir ranije pisao, biće smešten u hotelu u centru, a još uvek nije nepoznato koliko je naplatio svoj dolazak.

foto: Instagram screenshot

Inače, kako se navodi, Vaki je trebalo da bude zadužen i za žurku pred Megatrendom na Novom Beogradu 21. septembra, međutim on i njegov PR tim nedeljama nisu odgovarali na mejlove. Budući diplomirani di-džejevi iz tog razloga ostali su uskraćeni za jedno i te kako živopisno iskustvo.

foto: Instagram screenshot

"Ugovor sa svim detaljima, prosledili smo Đanlukinim menadžerima pre mesec i po dana. U međuvremenu smo ih 8, 9 puta podsećali da nam odgovore. I tek u ponedeljak ujutro mi je stigao mejl sa potpisanim ugovorom. Zahvalili smo se Vakiju i napomenuli smo da smo ga dugo čekali, da je zakasnio i da u tako kratkom roku nije moguća marketinški isplativa organizacija događaja kakav smo planirali", rekao je rektor Mića Jovanović, prenosi Politika, pa dodao: "Predložio sam mu da sve isto, osim dodele indeksa, organizujemo u oktobru... Ako opet ispadne neozbljan, ubuduće ću saradnju za promovisanje diplomiranih di-džejeva nuditi isključivo Dejvidu Geti i Bobu Sinkleru!", poručio je on.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Foto: Instagram screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track