POZNATA GLUMICA PRIZNALA DA JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJALA MALOLETNIKA: Nisam znala koliko ima godina, doslovno se bacio na mene!
Foto: Profimedia

PRVO JE NEGIRALA

POZNATA GLUMICA PRIZNALA DA JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJALA MALOLETNIKA: Nisam znala koliko ima godina, doslovno se bacio na mene!

Pop kultura -

Italijanska glumica Azija Arđento poricala je intimni odnos sa američkim glumcem Džimijem Benetom, koji ju je optužio za seksualno zlostavljanje.

Ona je kasnije ipak priznala da je imala seks s tada maloletnim glumcem, ali odbija da prihvati da je on bio žrtva i tvrdi da ju je on nasamario. Kako je istakla, danas prema Benetu, koga je okarakterisala kao "izgubljenu dušu", pored besa, oseća sažaljenje.

Ona je takođe rekla da je "Njujork tajmsu" u prvom reagovanju na optužbe ispričala drugu priču da ne bi morala da "otkriva skaradne detalje", ali da je zapravo prihvatila sastanak s Benetom kako bi mu pomogla da se pripremi za probu.

foto: Profimedia

"Onda se doslovno bacio na mene", izjavila je glumica, dodavši da se ona "ukočila". Prema njenim rečima, nije znala da glumac ima samo 17 godina.

Benet je pre nedelju dana na istom kanalu ponovio optužbe na račun glumice. Na pitanje voditelja da li ostaje pri verziji da ga je Arđento seksualno zlostavljala, danas je Benet odgovorio:

"Da, to je tačno. Žena može biti lepa i privlačna, a da ipak seksualno iskoristi muškarca."

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track