Najnovije vesti

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH  GLUMICA BIVŠE JUGE: Udala se za političara kojem je zaštitni znak KUBANSKA CIGARA, pa im je ćerka krenula maminim stopama i izgleda ARISTOKRATSKI (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

PRELEPA, OBRAZOVANA I ISPUNJENA

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA BIVŠE JUGE: Udala se za političara kojem je zaštitni znak KUBANSKA CIGARA, pa im je ćerka krenula maminim stopama i izgleda ARISTOKRATSKI (FOTO)

Pop kultura

Mlada pozorišna rediteljka Ana Vučelić, ćerka proslavljene glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića svojom lepotom ostavlja sve bez daha.

 

foto: Zorana Jevtić

Ana je udata za crnogorskog reditelja Veljka Mićunović sa kojim ima sina.

Ana i Veljko su počeli zabavljanje pre skoro tri godine, a rođenje sina kruna je te veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели Ana Vucelic (@anastardust) дана

 

"Da li mi smeta to što su zbog moje popularnosti i deca medijski eksponirana? Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Kada sam bila mala, razmišljala sam: „Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom“. Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem", rekla je ranije Ljiljana Dragutinović.

Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...