DŽENIFER ANISTON SE KUNE U PSIHOTERAPIJU: Razvode sam prebolela uz pomoć psihijatra!
Foto: profimeida

RECEPT

DŽENIFER ANISTON SE KUNE U PSIHOTERAPIJU: Razvode sam prebolela uz pomoć psihijatra!

Pop kultura -

Dženifer Aniston, poznato je, nema sreće u ljubavi, ali slavna glumica tvrdi da je dva bračna kraha nisu slomila jer je uvek imala pomoć psihijatra. Međutim, nisu u pitanju lekovi, već psihoterapija, kojoj se Dženifer već godinama podvrgava.

foto: Profimedia

Dženifer, koja se 2005. razvela od Breda Pita, a ove godine od Džastina Terua, ispričala je kako se nosila sa emotivnim problemima i pritiskom javnosti. "Potrebno je mnogo terapije, ali definitivno, na kraju se sve izleči i prebrodi. Brinula sam o sebi nakon tih dešavanja", rekla je zvezda serije "Prijatelji" za američki magazin Ju-Es vikli. Ona je inače pre tri godine, kada je još uvek bila srećna s Teruom, izjavila da joj je razvod od Breda teško pao jer je njena tadašnja terapeutkinja usred tog procesa - preminula.

foto: profimedia

"To se dogodilo u ludo vreme, baš kad smo prolazili kroz razvod i celu tu situaciju. Ali naučila sam toliko toga iz prethodne četiri godine koje sam radila s njom da sam, kad je preminula, pomislila da su mi razgovori s njom pomogli da se osećam mirno usred svega toga", objasnila je Dženifer.

Podsetimo, Bred je ostavio Dženifer nakon što se smuvao sa Anđelinom Džoli na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", a potom je s njom dobio decu, oženio se i na kraju razveo. Anistonova se posle niza veza, uglavnom s kolegama, 2015. godine udala za Terua, ali taj brak je potrajao manje od tri godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ M. Trajković / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track