NE VERUJE U MERENJE I DIJETE, A IZGLEDA KAO BOMBA! Selena Gomez pokazala zube hejterima: Uradila je ovih 9 STVARI za nikad bolji izgled! (FOTO)
Foto: Profimedia

RASPAMETILA

NE VERUJE U MERENJE I DIJETE, A IZGLEDA KAO BOMBA! Selena Gomez pokazala zube hejterima: Uradila je ovih 9 STVARI za nikad bolji izgled! (FOTO)

Pop kultura -

Paparaci su Selenu Gomez "upecali" na odmoru u Meksiku i od tog trenutka pa sve do kraja 2018. oštre kritike ređale su se na njen račun. Pevačica je tim povodom rešila da napravi ogromnu životnu promenu i pokaže zube svim hejterima pa sa manje od 25 godina postala jedna od najlepših žena na svetu.

Veliki saveznik tokom ove fantastične tranformacije bila joj je trener Ejmi Rosof Dejvis, koja je zajedno sa pevačicom osluškivala njeno telo i tako naučila "šta da radi i kako da pomogne" u svakom trenutku. Dvojac je rado podelio savete, pa zapanjio javnost. Naime, Gomezova nije otišla na dijetu niti se uopšte merila neko vreme.

Lepota je na ovaj način praktično došla sama:

1. Nema merenja.

Ejmi je istakla da nikada ne meri Selenu i da ne veruje u broj na vagi i da misli da to nije zdravo. Međutim, telo mlade pevačice se vidno promenilo, što se vidi i po odeći, ali na kraju je za lepo telo jedino bitna kvalitetna zdrava i fizička aktivnost.

2. Nema dijeta.

Ne postoji ništa što je zabranjeno kada je hrana u pitanju, ali uvek se podstiču zdraviji izbori, dok se manje preporučljiva hrana konzumira u manjim količinama. Ejmi je istakla da ne želi ni sebi ni drugima da uskraćuje neka zadovoljstva, ali da je umerenost veoma bitna. Život je previše kratak da se ne uživa u dobroj hrani.

3. Pređite sa brze hrane na kuvanu hranu.

Selena obožava jaku hranu iz Teksasa i voli njihovu brzu hranu. Međutim, to je jedna stvar koju Ejmi ne podržava. Kada vidi da mlada pevačica jede tako nešto, odmah joj pruži šargarepe i humus, a brza hrana ide u smeće. To je mnogo pomoglo u menjanju njenog izgleda.

Ovako bi izgledao meni za jedan dan u Seleninom životu:

Doručak: burito od kajgane, čorizo kobasica, avokado, pirinač i pasulj sa grčkim jogurtom i granolom.

Ručak: moćna salata od ćurećeg mesa, avokada i pasulja sa prelivom od vinskog sirćeta, maslinovog ulja, dižon senfa i limunovog soka.

Večera: krastavac, losos ili piletina i terijaki sos preko pirinča ili suši.

Pored toga, Selena u garderobi ima sokovnik, kako bi pre nastupa popila zdrav sok! Obično je to mešavina krastavca, šargarepe, kelja i đumbira.

4. Nikada ne dozvolite da vam se telo dosađuje.

Selena u poslednje vreme radi kardio vežbe, pilates, jogu i mnoge druge treninge.Često ide u prirodu sa Ejmi i prijateljima i usput rade različite vežbe, jer njen trener veruje da je bitno da vežbe budu što različitije.

5. Istežite se.

Mnogo. Ejmi ističe koliko je bitno da telo bude gipko i fleksibilno. To je pomoglo mladoj pevačici da se opusti.

6. Voda.

Selenin trener veruje da je voda izuzetno bitna. Sama pevačica je priznala da je pre pila malo vode, a sada je uvek ima uz sebe i očigledno pomaže.

7. Znojite se.

Selena je počela redovno da ide u saunu i na različite tretmane kako bi podstakla znojenje, jer koža posle toga prosto sija. Tipična seansa znojenja sagori između 800 i 1.600 kalorija.

8. Volite svoje telo.

Kada se osećate dobro, zračite samopouzdanjem, osećate se zdravo i jako. Zbog toga Ejmi ističe da je bitno da se osećate lepo iznutra da biste se osećali lepo i spolja.

9. Negujte telo i dušu.

Dok je na turneji, Selena sa Ejmi često istražuje okolinu i uvek pronađu lepa mesta za šetnju i odmor. To je sjajan način za opuštanje tela i uma.

Kurir.rs/Cosmopolitan.com/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track