MOJE SESTRE IMAJU OBLINE KAKVE JA NEMAM: Kendal Džener priznala da je uvek bila u senci, a zahvaljujući OVOJ GLUMICI vratila je SAMOPOUZDANJE!
Foto: Printscren Instagram

iskrena

MOJE SESTRE IMAJU OBLINE KAKVE JA NEMAM: Kendal Džener priznala da je uvek bila u senci, a zahvaljujući OVOJ GLUMICI vratila je SAMOPOUZDANJE!

Pop kultura -

Kendal Džener je jedna od najpoznatijih svetskih rijaliti zvezda, koja je pored svojih sestrara Kardašijan, jedna od najplaćenijih influenserki. Iako je i deo porodice "Viktorijinih anđela", ova dvadesetrogodišnjakinja priznala je da se tokom odrastanja osećala inferiorno u odnosu na ostale sestre, jer su one imale obline, a ona je oduvek bila mršavica.

Ona ima tipičnu manekensku građu, zahvaljujući kojoj je i odlučno plaćena u svetu mode, ali ona na to, uprkos milionima pratilaca na Instagramu, nije tako gledala. Kim, Kendal, Kloi.. sve imaju raskošne obline i odrastati u takvom okruženju "ravan kao daska" nije bilo baš jednostavno, a pri tom ne izgubiti na sapomouzdanju.

- Moje sestre imaju obline kakve ja nemam. Sve one imaju velike grudi osim mene. Dok sam odrastala uvek sam ih posmatrala i pitala se zar ne bi trebalo i ja da budem seksi poput njih - izjavila je manekenka, kao i da broj obožavalaca i pratilaca na društvenim mrežama nije uticao na način na koji vidi sebe.

Promena u njenom životu i sagledavanju same sebe usledila je nakon što je počela da se ugleda na kultnu glumicu Odri Hepbern koja je stekla status ikone iako je imala telo baš kakvo ima mlada Dženerova.

- Sada volim to što sam drugačija od mojih sestara i skroz je okej što volim da radim različite stvari. One sve dele sa ljudima, dok ja volim da sačuvam privatni život koliko - toliko za sebe - istakla je Kendal za britanski Telegraf, čiji život je najmanje zastupljen u svetski poznatom rjalitiju "U korak sa Kardašijanovima".

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track