BEKAMOV SIN JE U SRED KANA VRIŠTAO NA SVOJU DEVOJKU: Pred svima ih uplakane i besne RAZDVAJALO OBEZBEĐENJE! (FOTO)
Foto: Profimedia

skandalozno

BEKAMOV SIN JE U SRED KANA VRIŠTAO NA SVOJU DEVOJKU: Pred svima ih uplakane i besne RAZDVAJALO OBEZBEĐENJE! (FOTO)

Pop kultura -

Sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam i njegova devojka Hana Kros napravili su skandal u jednom elitnom restoranu tokom Filmskog festivala u Kanu.

foto: Profimedia

Par koji se zabavlja mesecima, smešten je u jednom od najluksuznijih hotela u Kanu, "Martinez", gde noćenje košta 3.000 funti. Iako su u Kan došli kako bi uživali u Filmskom festivalu, to se nije dogodilo.

Par je u toku podneva seo u otvoreni restoran ispred hotela, gde su naručili piće, a potom stravično počeli da se svađaju. Počeli su da viču jedno na drugo, da se svađaju, a Hana je u jednom trenutku uzela svoj telefon i okrenula se besno od Bruklina.

"Prolaznici su bili šokirani kada su videli da se Bruklin i Hana žestoko svađaju pred svima. U jednom trenutku je ona počela da plače i vrišti, iako su bili na otvorenom", kaže izvor.

foto: Profimedia

U tom trenutku je reagovalo i obezbeđenje, koje je razdvojilo par. Odmah su obavešteni i Dejvid i Viktorija Bekam o incidentu koji se dogodio. Dejvid i Viktorija Bekam ozbiljno su zabrinuti zbog "toksične veze" koju ima njihov sin.

"Hana jako teško podnosi Bruklinov status i sve što sa sobom nosi zabavljanje sa članom porodice Bekam, dok je Bruklin veoma ljubomoran i ne podnosi mušku pažnju koju Hana dobija. Takođe, izuzetno ga nervira što ona ne želi da potpiše ugovor o poverljivosti, koji će najpre zaštititi njegove roditelje", završava izvor.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track