ULOGA RUŽNE NINE JU JE PROSLAVILA: Lanu Gojak nisu  hteli jer je bila DEBELA, a evo šta je bilo sa honorarom! (FOTO)
Foto: Printskrin

priznala

ULOGA RUŽNE NINE JU JE PROSLAVILA: Lanu Gojak nisu hteli jer je bila DEBELA, a evo šta je bilo sa honorarom! (FOTO)

Pop kultura -

Lana Gojak je glumica koje se svi sećamo iz serije "Ne daj se Nina" hrvatske verzije meksičkog hita, a kasnije i američkog "Ružna Beti". Ona je posle nekoliko godina otkrila i da su je odbijali za razne uloge, kao i to šta se desilo sa honorarom za seriju po kojoj je postala popularna širom bivše Jugoslavije.

Lani je uloga Nine bila prva televizijska uloga i seća je se veoma dobro, kako po lepim tako i po ružnim stvarima. "Pamtiću je po svemu s čim sam se u profesionalnom smislu prvi put susrela - životom na setu, načinom rada, divnim i manje divnim kolegama, ali nažalost i po tome što mi nikad nije u celosti isplaćen honorar, kao i po tome da je više od 200 ljudi dobilo iznenadni prekid ugovora bez nekog posebnog objašnjenja", ispričala je Lana u jednom intervjuu.

Posle uloge ružne Beti slušala je razne komentare. "Bilo je svega. Od toga da ti kažu da si premlad za ulogu do toga da si prekrupan za ulogu. Jednom sam čak čula da predobro glumim, ali mislim da je to bila neka "spika", smeje se Lana. Glumica se ovih dana priprema za venčanje sa svojim verenikom kog ne voli da eksponira u javnosti.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track