GODINU DANA POSLE SMRTI AVIĆIJA, NJEGOV OTAC SE OGLASIO: Nije digao ruku na sebe, desila se TRAGIČNA nesreća!
Foto: Profimedia

NIJE BILO NAMERNO

GODINU DANA POSLE SMRTI AVIĆIJA, NJEGOV OTAC SE OGLASIO: Nije digao ruku na sebe, desila se TRAGIČNA nesreća!

Pop kultura -

Švedski di-džej, producent i kompozitor Avići (Tim Bergling) oduzeo je sebi život prošle godine u aprilu, u 28. godini. Timov otac tvrdi da nije po sredi planirano samoubistvo, već tragična nesreća.

Smrt Avićija, koji je najpoznatiji po hit numeri "Wake Me Up", uznemirila je prijatelje i kolege. Avićijev otac, Klas Bergling, rekao je da njegova smrt nije bila namerna.

foto: Profimedia

U jednom intervjuu, otac di-džeja je rekao: "Naša teorija je da nije planirao samoubistvo, u pitanje je tragična nesreća. Mnoge stvari su se dogodile i izbacile voz iz koloseka. Događaji su ga učinili nekontrolisanim".

Klas je rekao da ga je sin uvek zvao kad god se osećao loše ili kad je prolazio kroz teške životne situacije.

"Kad god bi upao u nevolju ili kad bi se osećao loše pozvao bi me. Dugo bismo pričali. Razmišljao je o životu, meditaciji, ljubavi. Nekad bismo pričali po dva-tri sata preko telefona. Kada si mnogo srećan ili preterano srećan to je tako bilzu od nesreće. Male stvari te učine tužnim i izbacete iz balansa", objasnio Bergling.

Nekoliko meseci pre Avićijeve smrt, producent i di-džej rekao je da se bori sa depresijom i napadima panike u toku nastupa. Bez obzira što je često nastupao, nikad se nije oslobodio treme.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track