MAJKA JOJ JE IZAŠLA IZ ZATVORA DA SE PORODI, A I OTAC JE BIO IZA REŠETAKA: Popularna glumica je prošla kroz prave MUKE, a sada živi svoju BAJKU
Foto: Profimedia

TEŠKA SUDBINA

MAJKA JOJ JE IZAŠLA IZ ZATVORA DA SE PORODI, A I OTAC JE BIO IZA REŠETAKA: Popularna glumica je prošla kroz prave MUKE, a sada živi svoju BAJKU

Pop kultura -

Glumica Lejton Mister koja se proslavila u seriji 'Tračara' kao razmažena bogatašica Bler Voldrof, nije imala ni približno sličan život onome koji je glumila u seriji.

Naime, njeni otac i majka, Dag i Konstans, bavili su se mutnim poslovima zbog kojih su na kraju i završili u zatvoru. Bili su umešani u lanac krijumčara droge, koju su prenosili s Jamajke u Sjedinjene Američke Države.

Osim njih, u celu priču bila je umešana i mamina sestra, Džudi. Ona je uspela da pobegne iz zatvora i tako postala prva žena koja je dospela na listu 15 najtraženijih osoba.

foto: Profimedia

Majka Konstans ju je rodila u bolnici, ali nakon nekog vremena ipak je morala da se vrati u savezni zatvor i odsluži kaznu do kraja. Za Lejton su se tada brinuli njeni baba i deda, a prošlost njenih roditelja nije je nikada sputavala. Njeni rpditelji su se razveli 1992. godine.

Sa 11 godina preselila se u Njujork zajedno s majkom gde je pohađala školu. Kasnije se s 14 godina preselila u Los Anđele, gde je išla u holivudsku srednju školu i gimnaziju Beverli Hils. Školsko obrazovanje završila je u privatnoj školi.

foto: AP/Evan Agostini

Otprilike u tom periodu započela je karijeru modela za dizajnere poput Ralf Lorena. Pojavila se i u brojnim reklamama.

- Shvatila sam da ne možete nikoga osuđivati – posebno roditelje za ono što su učinili u svojoj prošlosti - izjavila jednom prilikom za US Magazine.

Godine 2013.verila se za glumca Adama Brodija. Venčali su se 2014. godine i posle godinu dana dobili ćerku, Arlo Dej Brodi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Večernji/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track