MEGAN MARKL PONOVO TRUDNA?! Ovaj DETALJ je odao samo 4 meseca nakon rođenja Arčija? (FOTO)
Foto: Profimedia

TVRDNJE FANOVA

MEGAN MARKL PONOVO TRUDNA?! Ovaj DETALJ je odao samo 4 meseca nakon rođenja Arčija? (FOTO)

Pop kultura -

Princ Hari (35) i Megan Markl (38) trenutno se nalaze na turneji u Africi, a sa njima je i četveromesečni sin Arči Harison. U svetu se uveliko spekuliše da je vojvotkinja od Saseksa ponovo trudna, a kako kažu fanovi koji su analizirali fotografije iz Afrike, odao ju je jedan detalj.

Mnogi su prokomentarisali da se istorija upravo ponavlja, jer je prvi put kada je Megan zatrudnela, kraljevska porodica objavila srećne vesti dok su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa bili na turneji u Australiji. Ona je tada trudnički stomak sakrivala širokim haljinama i kaputima. Kasnije se ispostavilo da su sumnje tačne.

Sada svet opet bruji o trudnoći vojvotkinje, a sve zbog toga što ponovo nosi široku, lepršavu garderobu, ispod koje se, kako mnogi tvrde, krije trudnički stomačić. Ipak ima i onih koji misle da su to samo prazne priče i da su u pitanju kilogrami koje je Megan dobila u prvoj trudnoći.

foto: Profimedia

Ukoliko se ispostavi da su nagađanja istinita, to će značiti da je Megan ostala trudna neposredno nakon što je rodila Arčija u maju. Kako kraljevski par želi da ima dvoje dece, ne bi začudilo da su se neposredno nakon rođenja prvog deteta, opet "bacili na posao".

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track