VEDRANA RUDAN OTKRILA NA PROMOCIJI AUTOBIOGRAFIJE: Tanja Rigonat režira moj roman u Ateljeu
Foto: Damir Dervišagić

TO ĆE BITI HIT

VEDRANA RUDAN OTKRILA NA PROMOCIJI AUTOBIOGRAFIJE: Tanja Rigonat režira moj roman u Ateljeu

Pop kultura -

Ona je najbolja rediteljka u regionu i zato verujem da će to ispasti sjajno, kazala je spisateljica i podsetila da je ovo drugi put da se njeno delo pretače u komad

Velika sala beogradskog SKC bila je premala da primi sve ljubitelje hrvatske književnice Vedrane Rudan, koja je stigla u Beograd kako bi promovisala autobiografiju „Ples oko Sunca“.

Na oduševljenje svih prisutnih, na kraju je predstavljanja književnica je otkrila da će se u martu u Ateljeu 212 igrati predstava po njenom delu „Dabogda te majka rodila“ u režiji Tatjane Mandić Rigonat.

- Tanja je najbolja rediteljka u regionu i zato verujem da će to ispasti sjajno - kazala je i podsetila da je ovo drugi put nakon romana „Uho, grlo, nož“ da se njeno delo pretače u komad.

foto: Ana Paunković

Na pitanje jednog čitaoca iz publike da li to što ima britak jezik koji bez ustručavanja kritikuje nosi sa sobom pretnje, kazala je da ona očigledno nikoga ne zanima toliko da bi obratio pažnju.

- Očigledno me ne smatraju bitnim neprijateljem, iako ja svaki dan rušim Hrvatsku - ostala je pri svome Vedrana Rudan.

Nakon obećanja da će sledeći put izabrati još veću salu, mnogobrojna publika uzvratila joj je gromoglasnim aplauzom i napravila dug red za potpisivanje knjige.

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track