NAJUTICAJNIJA RUSKINJA NA SVETU SAZNALA UŽASNU VEST: Rekli su da mi je ostalo još 7 MESECI života! Godinama sam GREŠILA!
Foto: Printscree/instagran

ŠOK

NAJUTICAJNIJA RUSKINJA NA SVETU SAZNALA UŽASNU VEST: Rekli su da mi je ostalo još 7 MESECI života! Godinama sam GREŠILA!

Pop kultura -

Miroslava Duma javnosti je poznata kao preduzetnica, modna ikona i majka troje dece. Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom kada je, kad je imala samo 26 godina, pokrenula medijsku platformu i izgradila digitalno carstvo. Ova uspešna 34-godišnjakinja šokirala je poslednjom objavom na Instagramu u kojoj je otkrila kroz šta je sve prolazila poslednjih meseci.

Naime, kako je objasnila,lekari su joj ranije ove godine dijagnostikovali retku plućnu bolest i prognozirali da ima samo sedam meseci života.

''Bilo je to zastrašujuće čuti, ali gledajući unazad, shvatam da su protekli meseci oporavka možda bili najsrećniji u mom životu. Odjednom sam prestala da trčim, shvatila sam koliko volim život i koliko želim da ostanem ovde, s ljudima koje volim. Prvu put u životu videla sam plavo nebo i budim se srećna jer imam još taj jedan dan života. Ne tražim više od toga'', započela je svoju dirljivu objavu jedna od vodećih poslovnih žena u digitalnim medijima.

Dodala je da je celi svoj život trčala za odobravanjem i lajkovima, i u stvarnom i u virtuelnom svetu, ne shvatajući da prvo mora da zavoli samo sebe.

''Godine samokritike, dijeta, godine emocionalnog, mentalnog i fizičkog pritiska potpuno su uništile moj imunitet, toliko da sam se smrtno razbolela. Ipak, sada shvatam da su ti meseci ujedno bili i najkreativniji u moje 34 godine života. Moj današnji uspjeh ne meri se spoljašnjim pokazateljima, već onim unutrašnjim. To se meri mojim zdravljem i zdravljem ljudi koje volim. Taj moj uspjeh meri se načinom na koji odlučim da doprinosim svetu'', zaključila je Miroslava, koja poslednjih godina fascinira svojim poslovnim uspehom.

Kako je objasnila, u poslednje dve godine doživela je niz situacija koje su se činile nadrealnima, kao što je greška koju je napravio njen advokat, a koja ju je dovela do rane dijagnoze.

''To mi je dalo šansu za život. Svuda sam videla znakove, kao da mi neko poručuje - ne odustaj. I dalje sledim svoj veliki san i iskreno verujem da on može spasiti planetu. Bez obzira na sve i usprkos svemu. Nadam se da ću jednog dana moći da vam pričam o tome. I najvažnije od svega - hvala svim divnim ljudima u mom životu, volim vas svim srcem'', napisala je na kraju.

Kurir.rs/Dnevnik.rs/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track