Najnovije vesti

HRVATSKA PEVAČICA O SOTONI: Gledala sam svoje telo odozgo, čekala su me 2 ODVRATNA lika! A onda spomenula i BOGA! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKIRALA

HRVATSKA PEVAČICA O SOTONI: Gledala sam svoje telo odozgo, čekala su me 2 ODVRATNA lika! A onda spomenula i BOGA! FOTO

Pop kultura

Nika Antolos (30), pevačica i bivša članica grupe Feminem sa svojim pratiocima na društvenim mrežama je podelila, kako kaže, vantelesno iskustvo koje je doživela dok je živela u Moskvi. Objavila je video u kojem prepričava svedočanstvo trenutka u kojem joj se, tvrdi Nika, obratio Bog.

- Krenulo je od loših stvari, od napada. Oni koji znaju što je napad, ne moram im puno objašnjavati, oni koji ne znaju - to su fizički osetljivi pokušaji zastrašivanja Sotone, Lucifera, đavola, kako hoćete. Krenulo je ružnim snovima još od detinjstva - započela je Nika ispovest. Kako kaže, video je kratko svedočanstvo, skup nekih događaja u njenom životu u kojima se proslavljao Isus, dok ju je napadao ovaj drugi.

foto: Printscreen/youtube

- Sve u svemu, govorim sve tačno tako kako je bilo i sve što jeste. A to je na kraju i jedino bitno - napisala je Nika u opisu videa, a onda počela sa objašnjavanjem.

Opisala je da jedne noći u Moskvi nije mogla da spava, pa se molila Bogu, a on joj se on obratio u glavi. Kad je nakon toga krenula na spavanje, dogodilo se nešto zastrašujuće.

- Sela sam na krevet, počela da se pokrivam i u tom momentu mi se apsolutno celo telo paralizovalo. Nisam spavala, nisam sanjala, ništa mi nije bilo jasno. Svuda oko mene je bilo plavo svetlo i zvuk milijardu fenova ili ventilatora. I dva odvratna lika s moje desne strane koji nisu ni gledali u mene, ali sam znala da čekaju. I u tom momentu sam se pitala šta čekaju, šta će se desiti. Čekali su da izađem napolje. U tom trenutku su moja stopala bila u mojim kolenima, izlazila sam kroz glavu, kao da rukavicu skidaš, gledala sam svoje telo odozgo - ispričala je.

Tvrdi kako joj je kroz glavu prošla misao 'Ako te sada izvuku - gotova si!' pa je u tom trenutku u sebi izgovorila 'Hrista, Hrista, Hrista!'. Kada je treći put izgovorila 'Hrista!', sve je nestalo i ponovno je mogla da se pomera.

Podsetimo, pevačica se bori se s teškom dijagnozom - obolela je od multiple skleroze, teške autoimune bolesti središnjeg nervnog sistema.

foto: Printscreen/youtube

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...