Najnovije vesti

GLUMICA IZ ISTINA I LAŽI SE RASPLAKALA U EMISIJI: Majka mi je imala RAK, jednog jutra sam ušla u sobu i NIJE JE BILO!
Foto: Printscreen/Youtube

TUŽNO

GLUMICA IZ ISTINA I LAŽI SE RASPLAKALA U EMISIJI: Majka mi je imala RAK, jednog jutra sam ušla u sobu i NIJE JE BILO!

Pop kultura

Glumica Jana Ilić Milić otkrila je detalje iz svog života o kojima do sada nije javno govorila. Osvrnula se na težak period kada joj se majka razbolela od raka i nakon kraće borbe sa opakom bolešću, nažalost preminula

Ona bila je gošća u emisiji "Balkanskom ulicom" u kojoj se i rasplakala nakon što je pevačica Saška Janković optevala pesmu od Luisa "Ne kuni me, ne ruži me majko". Voditeljka ju je upitala zbog čega plače i ona je otkrila tužnu prošlost.

foto: Printscreen/Youtube

- Imala sam dvadesetak godina kada mi je umrla majka. Sve se desilo brzo, imala je rak. To je bila prekretnica u mom životu. Trebalo da spremam diplomski ispit, niko nije bio tu, sestra je već tada bila u inostranstvu... Mislili smo da nije ništa strašno, dali su pogrešnu dijagnozu. Pošto joj je bilo loše odvela sam je u Sremsku Kamenicu i rekli su da sumnjaju na rak, a onda da je u pitanju poslednji stadijum i eto... Mi smo provele dve i po nedelje zajedno u apartmanu. Ona je uzela krevet, a ja sam spavala sa njom tu, nismo se razdvajale dve nedelje. Bilo je momenata kada me ne prepoznaje, kada je mislila da sam Sloba Milošević. Tada sam promenila najviše uloga u životu. U početku sam želela da joj objasnim, ali kad asam videla kako ide, bilo mi je okej da budem i Jerotić i medicinska sestra. Svaki dan sam joj kupovala novine, čitala i jedno jutro sam otišla po novine i nje nije bilo u sobi - ispričala je Jana Ilić Milić.

foto: Printscreen/Youtube

Ispričala i da je bilo momenata kada je njenoj mami bilo dobro:

- Bilo je dana bez bolova kada je znala da sam ja ja i to su bili najlepši momenti. Bila je tako hrabra žena, ponosna, inteligentna i tako se držala do kraja! Nikada nisam upoznala osobu sličnu njoj. Iz tog razloga tako reagujem na te pesme... Izvinite što mucam... Ljudi kažu kako se te stvari menjaju, meni je ta bol ista... I sada kada sam i ja postala majka i kada mogu da svhatim neke njene žrtve, savete, postupke, tek sada mogu da se poistovetim - kaže Jana Ilić Milić.

Glumica će uskoro proslaviti rođendan s obzirom na to da je rođena 31. decembra.

- Mamu sam namučila, svi su slavili, a ona se porađala. Nadam se da je dobila najbolji poklon - objasnila je Jana Ilić Milić.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...