LJUBAV JE MOJ NAJVEĆI POKRETAČ! Dragana Mićalović otkrila zašto ne pokazuje DEČKA, a evo kako je karantin uticao na nju!
Foto: Printscreen/Instagram

iskreno

LJUBAV JE MOJ NAJVEĆI POKRETAČ! Dragana Mićalović otkrila zašto ne pokazuje DEČKA, a evo kako je karantin uticao na nju!

Pop kultura -

Glumica Dragana Mićalović otkrila zašto krije dečka kao i to da je ljubav njen najveći pokretač.

foto: Ana Paunković

Dragana Mićalović u seriji “Igra sudbine” igra devojku koja je godinama zaljubljena u istog dečka, pa je zbog njega ostavila život u Americi. Zato smo je pitali da li bi ona povukla takve radikalne poteze?

"Ljubav je moj najveći pokretač. Racio mi je dosta jak, pa vode često dijaloge. Verujem da ukoliko je prava ljubav u pitanju, sudba vodi celu igru života a duša i glava se preterano ne bune."

Kada se na Guglu ukuca tvoje ime, među prvima se traži “Dragana Mićalović dečko”. Zašto ga kriješ?

"Ne krijem dečka, već ne želim da mešam posao i privatni, ljubavni život. Odgajana sam u porodici u kojoj je važilo pravilo da svako treba da ima svoju profesiju i veliko poštovanje prema njoj. Nas dvoje to imamo i za mene lično to je jedna od najvažnijih stvari u odnosu. Poštovanje u svakom smislu."

Tokom vanrednog stanja u Srbiji pogođeni su i umetnici. Kakav je to period bio za tebe?

"Rano sam ustajala, čitala literaturu za fakultet, učila razne tekstove, gledala stare filmove i pisala analize tih filmova. Vratila se sebi. Mašina od veka u kom živimo često ugasi u nama čulo o sopstvenom ja. Ovo sam shvatila kao veliki poziv u pomoć svoje duše."

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track