BRIŽIT SE 4 PUTA UDAVALA, IMALA PREKO 100 LJUBAVNIKA, A HTELA JE I SEBI DA PRESUDI: Popularna glumica danas ima razlog za SLAVLJE
Foto: Profimedia

ŽIVOT PUN INTRIGA

BRIŽIT SE 4 PUTA UDAVALA, IMALA PREKO 100 LJUBAVNIKA, A HTELA JE I SEBI DA PRESUDI: Popularna glumica danas ima razlog za SLAVLJE

Pop kultura -

Glumica Brižit Bardo koja je pedesetih bila jedna od najlepših i najatraktivnijih žena, danas slavi 86. rođendan.

foto: Profimedia

Ona je veliku popularnost postigla u svojim filmskim ostvarenjima, a njen ljubavni život intrigirao je mnoge. Glumica se udavala 4 puta, imala je preko 100 ljubavnika, uključujući i žene, i iznela je tešku i neželjenu trudnoću koja ju je potpuno promenila.

Brižit je živela u izobilju od malih nogu je je rođena u bogatoj porodici. Majka je, još kao malu, upisala na balet, a potom i na manekenstvo. Pojavila se na naslovnici magazina "El" u maju 1949. godine. Četiri godine kasnije, ova lepotica je postala uzor mlađoj generaciji.

foto: Profimedia

Sa 16 godina upoznala je Rodžera Vadima, asistenta reditelja koji je razmatrao da li bi se Brižit mogla pojaviti u njegovom novom filmu. Iako nije dobila ulogu, par se ludo zaljubio i viđao se u tajnosti uprkos protivljenju njenih roditelja. Ona se već tada prvi put pokušala da se ubije, jer nije mogla da se uda za Rodžera dok ne napuni 18 godina.

Za Vadima se udala 1952. godine, a to joj je na neki način bio ulaz u svet odraslih i svet filma. Vadim, koji je radio i kao fotograf i novinar, još u to vreme znao je kako da iskoristi i medije u korist svoje supruge. Zato je Brižit krasila brojne naslovnice magazina, stalno se pojavljivala na televiziji i u svetu mode. Od Vadima se razvela nakon pet godina.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja