UDAJE SE DRAGANA MIĆALOVIĆ ZA BIZNISMENA STEVANA! Organizovaće veliku proslavu, a ovo su DETALJI venčanja!
Foto: Printscreen/Instagram

SVADBA

UDAJE SE DRAGANA MIĆALOVIĆ ZA BIZNISMENA STEVANA! Organizovaće veliku proslavu, a ovo su DETALJI venčanja!

Pop kultura -

Glumici Dragani Mićalović odlično ide, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Zvezda serije "Igra sudbine" izgovoriće sudbonosno "da" svom partneru Stevanu Puriću, a svadba je planirana za proleće naredne godine, saznaje Kurir.

foto: Sonja Spasić

Osim što joj je uloga Une u pomenutoj seriji donela još veću popularnost i što pored toga radi na još nekoliko projekata, Dragani dobro ide i u drugim sferama života. Kako saznajemo, lepa glumica i njen izabranik, biznismen Stevan Purić odlučili su da se venčaju naredne godine, a plan je da se ceremonija održi na proleće. Naravno, sve to još uvek je na klimavim nogama zbog trenutne situacije sa korona virusom, ali, ukoliko do tada rizici budu manji i budu dozvoljenja okupljanja više ljudi, organizovaće veliku proslavu za porodicu, kolege i prijatelje.

foto: Imstagram

Naš izvor blizak Dragani otkriva da mladi par planira da najpre obavi crkveno venčanje na kome će prisustvovati samo porodica, a posle bi oragnizovali i gala slavlje u nekom restoranu na otvorenom, gde bi obavili i građansko venčanje.

Prva ljubav Dragana bila sa Novakovim bratom

To da Mićalovićeva ne voli da eksponira svoj privatni život poznato je otkako je postala javna ličnost. Jedina njena veza za koju je javnost znala bila je sa bratom Novaka Đokovića, Markom Đokovićem i to pre skoro deset godina. Njih dvoje su se u javnosti prvi put pojavili u centru "Sava" na jednom događaju 2011. godine. Nakon toga je priznala da joj pažnja tabloida zbog veze sa Noletovim bratom nije prijala. - Smetalo mi je zato što ne želim da me ljudi prepoznaju po tome sa kim sam u vezi, sa kim pijem kafu, sa kim se družim, već po onome šta radim! Volela bih da u bavljenju ovim poslom uspem što više da sačuvam privatni život za sebe. A mislim da imam pored sebe pravi primer kako se to i radi - rekla je tada Dragana.

Dragana i Stevan su svoju vezu otpočeli na leto prošle godine, kada ih je upoznao zajednički prijatelj. Nijedno od njih nije pretpostavilo da će se slučajni susret pretvoriti u ljubav, ali ih je sudbina uverila u drugačije. Ljubav je odmah planula, a par je pre skoro godinu dana otpočeo i zajednički život. Upravo to im je bio pokazatelj da ne treba da gube vreme, jer se odlično slažu i funkcionišu. Ovim povodom pozvali smo par za komentar, ali se Dragana nije javljala, dok Purić nije želeo da komentariše ovu temu.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/ J. S. / Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track