POBEDILI SU U TAKMIČENJU I PRESELILI SE U AUSTRIJU: Pilerovi sada grade kuću od 500 kvadrata, a za plac su iskeširali 200.000 EVRA
Foto: Dragana Udovičić

danijel i darko su postali roditelji

POBEDILI SU U TAKMIČENJU I PRESELILI SE U AUSTRIJU: Pilerovi sada grade kuću od 500 kvadrata, a za plac su iskeširali 200.000 EVRA

Pop kultura -

Nakon što su pobedili u takmičenju „Ja imam talenat” 2010. godine i osvojili 100.000 evra, tada mali ulični svirači Pilerovi - Danijel, Darko i Sandra, su se preselili u Austriju, gde su doveli i roditelje.

foto: Dragana Udovičić

"Nedavno smo kupili plac na kojem planiramo da gradimo kuću od 560 kvadrata. Nalazi se na relaciji od 15 kilometara od samog centra Beča i ima sedam ari. Već je gotov plan našeg novog doma, čekamo samo odobrenje za gradnju. Samo za plac smo okvirno iskeširali oko 200.000 evra. Želja nam je da pod istim krovom ostanemo Danijel i ja s roditeljima i našim porodicama", otkriva Darko Piler, i kroz osmeh dodaje da mu je pored brojnih uspeha najveći ponos i nagrada to što se ostvario u ulozi oca, baš poput njegovog brata Danijela:

"Ono što javnost ne zna je da smo Danijel i ja postali roditelji. Danijel sa suprugom Snežanom ima dve ćerkice, Sanelu i Nadu, moja mama se zove Nada, pa vam je jasno kako je devojčica dobila ime, rodila se baš na dan bakinog rođendana. Što se mene tiče, sa suprugom Tamarom imam sina Arhangela, koji je ime dobio po našoj slavi, Arhangelu Mihajlu, i očekujemo jednu devojčicu koja bi uskoro trebalo da dođe na svet. Sinu smo baš nedavno proslavili prvi rođendan. Zapravo, ove lepe vesti nismo krili, samo nismo želeli da eksponiramo privatan život, pogotovo decu."

Sestra ne svira violinu, bavi se šminkanjem

Iako su Pilerovi muzička porodica, Darko kaže da je sestra Sandra rešila da se oproba u drugom zanimanju, te da je njen trenutni izbor da se bavi ulepšavanjem žena:

"Sestra nije s nama u domu, ona živi u drugom stanu i bavi se ženskim stvarima, šminkom. Ona je zasad odustala od violine."

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track