HLADNO PIVO SNIMA ALBUM POSLE PET GODINA: Mile Kekin izbacio i prvi singl, a evo i urnebesne priče kako je pesma nastala!
Foto: Nemanja Pančić

lepe vesti

HLADNO PIVO SNIMA ALBUM POSLE PET GODINA: Mile Kekin izbacio i prvi singl, a evo i urnebesne priče kako je pesma nastala!

Pop kultura -

Grupa Hladno pivo objavila je juče singl "Kišna nedelja" kao najavu novog albuma, koji njihovi verni fanovi s nestrpljenjem očekuju već pet godina, s obzirom na to da je prethodni "Dani zatvorenih vrata" objavljen još 2015. godine.

Najbolja pesma je ona u kojoj svako od nas može da se pronađe - a to se upravo i dogodilo s novom pesmom "Kišna nedelja". Ona je nastala iz jednog razgovora Mileta s prijateljicom koja je po drugi put raskinula sa istim dečkom, a u toj situaciji je svako od nas bar jednom bio, i to sa oba gledišta.

foto: Vladimir Šporčić

- Došao sam kući i u roku od nekoliko dana napisao pesmu koja je čekala dugih deset godina da joj Šoki, Suba i Zoki nađu zvučnu pratnju - opisao je Kekin nastanak singla.

Producent Denis Mujadžić oduševio se numerom već na prvo slušanje i rekao im da ovo mora biti prvi singl, pre dugo čekani album, koji će izaći pod etiketom "Menarta".

Kurir, M. K. foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track