SAŠKI SU RODITELJI UMRLI OD ISTE BOLESTI: Pevačica se prisetila detinjstva, prošlo je 10 godina od majčine smrti! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

TUGA NE PRESTAJE

SAŠKI SU RODITELJI UMRLI OD ISTE BOLESTI: Pevačica se prisetila detinjstva, prošlo je 10 godina od majčine smrti! (FOTO)

Pop kultura -

Saška Janković rano je imala tu nesreću da ostane bez oba roditelja.

Od tada najveći životni oslonac i podrška joj je rođeni brat, a tokom godina uspomene na Miljanu i Dobricu Janković koji su joj podarili život ne blede, naprotiv.

Ovaj put pevačica raskošnog glasa objavila je staru fotografiju s majkom i zanimljivu priču iz detinjstva, koja je umnogome uticala na dalja dešavanja u njenom životu.

"Mislim da mi od ove fotke počinju sve diplome za Mis šarma koje sam nakupila kroz godine. Iliti ja vragolanka i moj ne deda već baka, i to baka Ana (mamina mama, garant - inače slovakinja). U naručju moje mame, davne nemam pojma koje, ali imam tek toliko nekoliko meseci u broju da zavodim (znam, pakao). Vidim da je mama bila lepa i još ispod 30. Kada pogledam ove fotke pa vidim sebe danas, sve mi je jasno...", napisala je Saška.

Istu fotografiju objavila je i pre dve godine, na godišnjicu majčine smrti.

Inače, Saški je pre tačno deset godina majka Mirjana u 48. godini preminula od posledica kancera, a ubrzo posle toga ostala je i bez oca, koji je takođe izgubio bitku s ovom opakom bolešću. Oboje su po stuci bili lekari, i danas izuzetno cenjeni i poštovani u Smederevu, pevačicinom rodnom gradu, gde često na ulici čuje samo reči hvale o svojim roditeljima.

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track