PONEO SI SA SOBOM DEO NAŠE MLADOSTI I BEZBRIŽNOSTI: Bilja Kristić oprostila se od Tike, a ove slike nateraće vam SUZE NA OČI! FOTO
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

EMOCIJE NE PRESTAJU

PONEO SI SA SOBOM DEO NAŠE MLADOSTI I BEZBRIŽNOSTI: Bilja Kristić oprostila se od Tike, a ove slike nateraće vam SUZE NA OČI! FOTO

Pop kultura -

Tihomir Tika Arsić sahranjen je danas, 12. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju u Beogradu.

Njegova prva supruga, pevačica Bilja Krstić, tužnim povodom oglasila se na društvenim mrežama. Inače, Bilja i Tihomir su bili u braku dugi niz godina, i imaju dve ćerke - Lenku i Milicu.

"Danas odlazi jedan važan deo mog života. Sa sobom si poneo deo naše mladosti i bezbrižnosti. Naša deca su, i uvek će ostati, deo nas. Pamtićemo sve ono što smo najviše volele u tebi" napisala je Bilja na Instagramu i podelila nekoliko fotografija koje su dirnule sve u srce.

Arsić je preminuo 7. decembra u 64. godini, nakon duge i teške bolesti. A u jednom od poslednjih intervjua istakao je da se ne plaši smrti, ali je bio svestan da mu je ostalo svega nekoliko meseci života. On je tada i rekao da se plaši da li će stići da se izvini svima kojima to duguje.

foto: Maša Kostić

On se posle razvoda od Bilje oženio drugi put, i to balerinom Jelenom, koja mu je podarila dvoje dece: ćerku Veru i sina Arsenija.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track