ŽIVELE STRIJE: Demi Lovato imala je POREMEĆAJ u ishrani, a sada otkrila šta joj je rekao DOKTOR i ženama dala SNAGU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

POKAZALA DEO TELA

ŽIVELE STRIJE: Demi Lovato imala je POREMEĆAJ u ishrani, a sada otkrila šta joj je rekao DOKTOR i ženama dala SNAGU (FOTO)

Pop kultura -

Demi Lovato otvoreno je govorila o svom zdravstvenom problemu, zbog kog je "nabacila" nekoliko kilograma viška, a sada je pokazala da je jača nego ikad.

Pevačica je objavila niz fotografija svojih strija na butinama, koje je "obojila" šljokicama, pa poslala snažnu poruku svim ženama.

Demi Lovato
foto: Profimedia

"Srećna sam što me je doktor pogledao i rekao: "Ovako izgleda oporavak od poremećaja iskhrane". U čast zahvalnosti, žela bih pokazati strije koje imam, umesto da ih se sramim. Počela sam na njih stavljati šljokice kako bih slavila svoje telo i njegove značajke. Moje strije ne nestaju pa bih možda mogla baciti još sjaja na njih?", napisala je Demi.

"Neka ovo svima bude podsetnik koji smatraju da to nije moguće. Morate verovati u sebe. Ova je godina bila teška. Budite nežni prema sebi ako se "potonete". Setite se da se vratite na pravi put", dodala je pevačica na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja