SLAVNI GLUMAC USLIKAN SAV ZAPUŠTEN! Šon Pen čekao u redu za prodavnicu, a izgledom je sve IZNENADIO! (FOTO)
Foto: Profimedia

POŠTUJE MERE

SLAVNI GLUMAC USLIKAN SAV ZAPUŠTEN! Šon Pen čekao u redu za prodavnicu, a izgledom je sve IZNENADIO! (FOTO)

Pop kultura -

Iako je velika holivudska zvezda, američki glumac i producent Šon Pen uhvaćen je kako čeka u redu ispred supermarketa u Malibuu.

Šon Pen
foto: Profimedia

Oskarovac je u neobaveznom izdanju strpljivo čekao da uđe u prodavnicu, a na sebi je imao masku i držao je socijalnu distancu, kako mere i nalažu usled situacije sa pandemijom koronavirusa. Nakon što je izašao iz reda, on je spustio masku, a paparaci su ga i dalje slikali.

Šon je na sebi nosio plavu majicu kratkih rukava i sive pantalone, a na glavi je imao kačket sa nazivom svoje neprofitne organizacije, a mnoge je iznenadio njegov izgled, te su komentarisali da deluje zapušteno.

Šon Pen
foto: Profimedia

Njegova neprofitna organizacija pomaže vladi i institucijama Sjedinjenih američkih država koje se bave testiranjem na KOVID-19.

Podsetimo, slavni glumac Šon (60) oženjen je australijankom Lejlom Džordž (28), a venčali su se u julu prošle godine i to onlajn, preko aplikacije. Njih dvoje su u vezi od 2016. godine.

Šon Pen
foto: Profimedia

Pre znatno mlađe australijanke Lejle, Šon je bio oženjen Madonom u periodu od 1985. do 1989. godine, i bio je u braku sa Robin Vajt od 1996. godine do 2010. godine, sa kojom ima dvoje dece - ćerku Dilan (29) i sina Hupera (27).

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track