PREVARIO JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA SA PROSTITUTKOM! Hju Grant otkrio razlog: Bio sam odvratan i mnogo loše raspoložen!
Foto: Profimedia

to je bio skandal

PREVARIO JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA SA PROSTITUTKOM! Hju Grant otkrio razlog: Bio sam odvratan i mnogo loše raspoložen!

Pop kultura -

Britanski glumac Hju Grant je te 1995. godine bio u vezi sa Elizabet Harli. Njegova holivudska karijera je hvatala zamah, a onda se desio skandal.

Uhvaćen je sa prostitukom Divajn Braun u Los Anđelesu u blizini Sanset bulevara i odmah je uhapšen, a ta vest je obišla ceo svet. Priznao je prekršaj, dobio je malu novčanu kaznu i dve godine uslovno, ali ceo svet je bio šokiran.

Kada ljudi dolaze u Los Anđeles, mesto gde je uhapšen spada u obaveznu tutu i prava je turistička atrakcija.

Mnogo godina kasnije, rešio je da prizna zašto se to desilo. Gostovao je u podkastu kod Marka Marona i objasnio.

- Video sam svoj prvi holivudski film i nije mi se svideo. Film je trebalo da izađe za nedelju, dve dana i ja sam imao mnogo loš osećaj o njemu. Svi su bili odlični, samo sam ja bio loš i odvratan. Nisam mentalno bio na dobrom mestu uopšte - rekao je Grant. Navodno je prostitutki platio 60 dolara za uslugu.

Hju Grant
foto: Profimedia

Film se zvao "Devet meseci" i dobro se kotirao na blagajnama, pored Granda glumila je Džulijen Mur i Robin Vilijams.

Elizabet Harli mu je oprostila prevaru i zajedno su bili do 2000. godine kada su raskinuli. Ostali su u dobrim odnosima, a on je čak i kum njenom sinu.

Elizabet Harli, Hju Grant
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M./Mercurynews)

BONUS VIDEO:

04:07

BUĐENJE KULTUROM: Nevena Šarčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track