SVE OVO BEZ POMOĆI DADILJE! Jelisaveta iznenadila muža Tea: Evo čemu se posvetila u poslednje vreme i kakav izuzetak je napravila!
Foto: Marina Lopičić

trudi se

SVE OVO BEZ POMOĆI DADILJE! Jelisaveta iznenadila muža Tea: Evo čemu se posvetila u poslednje vreme i kakav izuzetak je napravila!

Pop kultura -

S obzirom na to da i dalje traje pandemija korona virusa, Jelisaveta Orašanin se odlučila da suprugu Milošu Teodosiću organizuje malu zabavu kako bi obeležili njegov najradosniji dan u godini.

Jelisaveta Orašanin
foto: Pritnscreen

Ona je prvo sama mesila tortu za Teov 34. rođendan, ali se i potrudila da je dekoriše nalik onim koje se mogu naći u italijanskim poslastičarnicama.

- Razmišljala je kako da iznenadi supruga, pa je prvo napravila tortu, a onda ukrasila. S obzirom na to da joj ništa teško ne pada, Jelisaveta uspeva sve da postigne bez pomoći dadilja. Uspava decu i onda radi ono što joj predstavlja zadovoljstvo. U poslednje vreme baš se posvetila kuvanju, ali pošto je poznata kao neko ko vodi računa kako se hrani, pažljivo sprema jela koja previše ne goje, a koje vole i Teo i ona. Ali, za rođendan je morala da napravi izuzetak i napravi nešto slatko - kaže izvor.

Jelisaveta Orašanin
foto: Pritnscreen

Osim torte iznenađenja, Jelisaveta se potrudila da suprugu kupi i poklon.

- Uglavnom jedno drugo vole preko cele godine da iznenađuju poklonima, ali da to bude pre svega nešto kreativno. Nikada se nisu razbacivali preskupim stvarima. Tea je posebno oborila s nogu torta u obliku srca - naglašava izvor.

Iako su mnogi mislili da se Jelisaveta loše snalazi u kuhinji, glumica je ranije demantovala predrasudu o njoj.

- Volim da kuvam, tako da mi ništa ne bi bio problem da napravim. Mada, mnogo je lepše kada ti neko drugi spremi, recimo krofne - rekla je tada kroz smeh glumica.

Jelisaveta Orašanin
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M./Blic

BONUS VIDEO:

00:10

JELISAVETA ORAŠANIN SPREMILA IZNENAĐENJE TEODOSIĆU! Glumica napravila tortu mužu za ROĐENDAN i odmah se pohvalila! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track