MADONA OPET ŠOKIRA JAVNOST! Ukrala staru sliku jedne obožavatljke i fotošopirala svoju GLAVU na njeno TELO? Fanovi ZGROŽENI!
Foto: Printscreen/TikTok

pršte komentari namrežama

MADONA OPET ŠOKIRA JAVNOST! Ukrala staru sliku jedne obožavatljke i fotošopirala svoju GLAVU na njeno TELO? Fanovi ZGROŽENI!

Pop kultura -

Amelija M. Goldi (28) jedna od TikTokerki, tvrdi da je kraljica popa Madona (62) fotošopirala svoje lice na njeno telo.

Kao dokaz objavila je i video, a on je ubrzo postao viralan.

Sporna fotografija objavljena na Madoninom Instagramu 2015. godine kad je promovisala svoj album "Rebel Heart". Madona pozira u majici benda "Joy division", mini suknji i crnim čizmama.

Goldi je za američki portal rekla kako je pomislila da se radi o šali kad je prvi put videla objavu i nije je shvatala ozbiljno sve dok nije videla da je fotošopirana fotografija objavljena sa službenog naloga pevačice.

- Pokušala sam dva puta da preko Instagrama da stupim u kontakt sa njenim timom, ali bez odgovora. Svakako bih se nasmejala i rekla bih im da mi sve to laska, ali da bih volela da sam potpisana ispod fotografije - izjavila je Goldi.

Madona se još uvek nije oglasila o ovom slučaju, ali zato korisnici TikToka jesu, a kometari baš i ne idu u prilog pevačici.

"Užasno fotošopiranje, a ti si užasan lopov" ili "ovo je verovatno nivo fotošopa kakvu sam imao s 11 godina", bili su neki od komentara.

@ameliamgoldie

When Madonna photoshops her face onto your body (never thought that’d be a sentence I’d say) #ohno #madonna

♬ Oh No - Kreepa

(Kurir.rs/A.M./Buzzfeed)

BONUS VIDEO:

00:06

MILICA PAVLOVIĆ ZAPALILA INSTAGRAM! Pevačica se skinula u kupaći, pa nikad PROVOKATNIJE pozirala! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track