CEO SVET PRIČA O NJIMA! ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE: Cipele zgodnog Italijana i pobednika EVROVIZIJE koštaju kao AUTO! FOTO
Foto: Profimedia

papreno

CEO SVET PRIČA O NJIMA! ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE: Cipele zgodnog Italijana i pobednika EVROVIZIJE koštaju kao AUTO! FOTO

Pop kultura -

Svetska javnost danima je brujala o frontmenu pobedničkog evrovizijskog sastava "Maneskin" Damijanu Davidu.

On je veliku pažnju privukao na sebe šokantnim snimkom iz programa uživo, na kom je navodno konzumirao kokain, što su nakon testiranja na narkotike čelnici Evrovzije u saopštenju demantovali.

Damiano David, Italija, Evrovizija
foto: Profimedia

Ipak, ono što se i dalje i te kako komentariše je i evrovizijski stajling atraktivnog Italijana, za kojim trenutno uzdiše veliki broj dama širom sveta.

Grupa je za scenski nastup odabrala kožne kostime, a Damijan je za ovu priliku obuo vrtoglavo visoke potpetice o kojima se i dalje priča - kako i ne bi, kada je samo za njih izdvojio preko 1.600 evra!

Damijano David, Evrovizija
foto: Profimedia

Naime, reč je o čizmama jednog od najpoznatijih svetskih brendova obuće čijim su komadima verne brojne javne ličnosti širom sveta.

U finalu Evrovizije, kao i nakon proglašenja pobednika Damijan je u svojim skupocenim potpeticama plesao na bini, skakao, ali ih i prilikom pobedničke konferencije ponosno pokazao kada je nogu podigao u vis, a slika je obišla sve društvene mreže.

Italija, Evrovizija
foto: Profimedia, Printscreen

Ono što je potpuno jasno je da devojke od završetka Evrovizije obožavaju ovog momka i frontmena italijanskog benda Maneskin. Damijano David (22) voli šminku, nalakirane nokte, potpetice i mindžuše, a na poslednjoj fotki je pozirao sa torbicom.

"Bilo je naporno poslednjih dana, ali sada moram udahnuti i sam sebi reći - dečače, uspeo si", napisao je pevač u opisu slike na kojoj drži kipić sa Evrovizije i torbicu.

"Jesmo li pale na njega", stoji u komentaru jedne devojke, a više od deset hiljada istomišljenica je lajkovalo je komentar. Damijanova nova slika je dobila preko 1.200.000 lajkova.

(Kurir.rs/A.M./Mondo)

Bonus video:

00:32

SEKSI URAGANKA U TOPLESU POKAZALA NOVU TETOVAŽU! Sanja Vučić se skinula i otkrila šta sad nosi preko celog RAMENA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track