ŽIVOT JE KRATAK, HAJDE DA LUDUJEMO! BOG, TI I PUT: Blogerka (22) poginula u stravičnoj NESREĆI, a njena poslednja poruka je JEZIVA
Foto: Printscreen

njen muž ne zna ništa

ŽIVOT JE KRATAK, HAJDE DA LUDUJEMO! BOG, TI I PUT: Blogerka (22) poginula u stravičnoj NESREĆI, a njena poslednja poruka je JEZIVA

Pop kultura -

Brazilska influenserka Žulija Henesi Kajuela (22) poginula je u saobraćajnoj nesreći i to samo nekoliko sati nakon što je na svom Instagram profilu objavila sliku sa suprugom Danijelom uz opis: "Život je kratak, hajde da ludujemo - ja, ti, bog i put".

Žulija je bila na putovanju motorom sa suprugom Danijelom u četvrtak, kad se dogodila nesreća na jugu Brazila. Danijel je teško povređen i trenutno je na intenzivnoj nezi.

Nakon udesa Žulija je prebačena helikopterom u bolnicu u kritičnom stanju, gde je umrla kasnije na odeljenju intenzivne nege. Danijel je u istoj ustanovi, bolnici Univerziteta Kažur.

Kako prenose strani mediji Danijel još ne zna da mu je supruga poginula. Žulija je sahranjena u subotu u državi Minas Žerais.

Mladi par bio je u braku četiri godine i delili su ljubav prema motociklima. Objavljivali su fotografije i planove sa svojih putovanja po Brazilu, pa tako i na dan udesa. Planirali su da otputuju u Sao Paulo, Paranu i Santa Katarinu.

Kurir.rs/Daily mail/M.M.

Bonus video:

00:06

PEVAČICA HTELA DA POLIJE BEKVALČEVU, A NATA JE GURNULA NOGOM! Osvanuo HIT SNIMAK iz Crne Gore, a evo šta se tačno dogodilo! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track