FOTKOM POTVRDILI NAJLEPŠE VESTI: Miodrag Dragičević i Olivera Bacić čekaju prvo dete, a sada je glumica pokazala TRUDNIČKI stomak!
Foto: Printscreen/Instagram/miodrag_misa_dragicevic

prelepo

FOTKOM POTVRDILI NAJLEPŠE VESTI: Miodrag Dragičević i Olivera Bacić čekaju prvo dete, a sada je glumica pokazala TRUDNIČKI stomak!

Pop kultura -

Nedavno se u medijima pojavila vest da glumački par Miodrag Dragičević i Olivera Bakić čekaju prvo dete, a buduća mama je ove navode potvrdila objavom na društvenoj mreži Instagram.

Miodrag Dragičević, Olivera Olja Bacić
foto: Printscreen/Instagram/miodrag_misa_dragicevic

Naime, Olivera je objavio fotografiju na kojoj na uživa na plaži sa svojim izabranikomi, koji miluje njen stomak. Pratioci su ovu objavu pozdravili ostavljajući emotikone srca i ispisujući najlepše želje povodom vesti da će njihov dom uskoro „posetiti rode“.

- Znači, stižu rode - napisao je jedan korisnik Instagrama.

Podsetimo, glumački par se upoznao tokom snimanja serije "Žigosani u reketu", gde Miodrag tumači ulogu košarkaša Luke, a Olivera novinarke Tatjane, a malo je trebalo da shvate da ih osim glume privlače i ljubav prema prirodi, životinjama i mnogo čemu drugom.

- Još uvek ne znaju kog je pola beba, a to im nije ni važno. Sigurni su da bi se odlično snašli i sa dečakom i sa devojčicom. Jedva čekaju sve što predstoji u vezi sa bebom - rekao je neimenovani izvor blizak glumačkom paru za "Blic"

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:39

Miodrag Dragičević: Nagrada koju sam dobio donosi veliku odgovornost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track