DA SE RASTOPIŠ OD MILINE: Srpska glumica se porodila pre 2 meseca, a sad objavila EMOTIVNU fotku sa porodicom!
Foto: Printscreen/Instagram

prelepo

DA SE RASTOPIŠ OD MILINE: Srpska glumica se porodila pre 2 meseca, a sad objavila EMOTIVNU fotku sa porodicom!

Pop kultura -

Zvezda popularnih domaćih serija Dragana Dabović se porodila početkom jula i na svet donela sina.

Glumica i njen partner Milan Kolarski sinu su dali ime Noa čije je značenje: "mirni", "tihi". Ona je na početku skrivala i sina i partnera, ali u poslednje vreme to nije slučaj.

Dragana Dabović, glumica, beba
foto: Printscreen/Instagram

"Zbog svega što smo najlepše hteli hoću uz mene noćas da kreneš. Ma bili svetovi crni, il beli, ma bili putevi hladni, il vreli, nemoj da žališ ako sveneš. Hoću da držiš moju ruku, da se ne bojiš vetra i mraka, uspavana i kad kiše tuku, jednako krhka, jednako jaka. Hoću uz mene da se sviješ, korake moje da uhvatiš, pa sa mnom bol i smeh da piješ i da ne želiš da se vratiš. Da sa mnom ispod crnog neba pronađeš hleba komadić beli, pronadješ sunca komadić vreli, pronađeš života komadić zreli. Il crkneš, ako crći treba zbog svega što smo najlepše hteli." Volim te M., napisala je glumica u opisu fotografije, a u pitanju je pesma Senka Miroslava Mike Antića, a gde je zajedno pozira sa partnerom Markom i sinom Noom kog nežno drži u naručju.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:31

DETALJI FILMSKE PLJAČKE POŠTE U UŽICU Beograđanin i Pazarac razvalili sef, bračni par iz Užica im čuvao stražu EVO KOLIKO SU UZELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track