ŽIVOT NAJTUŽNIJOJ PRINCEZI EVROPE ZADAJE BOLNE UDARCE: Smrt, bolest, a sada je njen muž otkrio kada se vraća iz Afrike svojoj deci
Foto: Profimedia

tuga

ŽIVOT NAJTUŽNIJOJ PRINCEZI EVROPE ZADAJE BOLNE UDARCE: Smrt, bolest, a sada je njen muž otkrio kada se vraća iz Afrike svojoj deci

Pop kultura -

Princeza Šarlin od Monaka trpi brojne životne udarce. Od smrti dragih osoba, bolesti, operacije i odvojenosti od porodice preko 6 meseci, najnovija tragedija je mnogo pogodila.

- Moja mala Ejndžel je umrla prošle noći, kada su je pregazili. Nedostajaćeš mi, počivaj u miru - stoji u objavi najtužnije princeze kako je mnogi mediji nazivaju jer se retko smeje i uvek izgleda tužno.

Naime, princeza je iskoristila svoj Instagram profil da se oprosti od voljenog kućnog ljubimca, koji je život izgubio pod točkovima automobila, krenula su nagađanja kako bi to moglo produžiti još jednom njen boravak u Južnoj Africi, a nije trebalo dugo ni da se oko svega oglasi princ Albert.

Ako je verovati princu Albertu, njegova supruga, princeza Šarlin, u Monako bi se trebalo da se vrati "vrlo brzo" i zapravo se čeka dozvola lekara u Južnoj Africi da joj i službeno dopuste putovanje kući.

Vladar Monaka (63), koji sa bivšom olimpijkom ima šestogodišnje blizance Žaka i Gabrijelu, izjavio je za magazin People da su planovi trenutno postavljeni tako da se napravi sve kako bi se Šarlin vratila na dvor za nekoliko nedelja.

princeza Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

To je zapravo njegova reakcija nakon što je Šarlin objavila tužnu vest da je njen voljeni pas Ejndžel izgubio život pod točkovima automobila, a zbog čega je javnost odmah krenula nagađati kako bi to moglo ponovno prolongirati svoj boravak u Južnoj Africi, gde se nalazi većinu ove godine.

Zbog zdravstvenih problema i nekoliko operativnih zahvata, princeza Šarlin propustila je 10. godišnjicu braka, ali i prvi dan škole svojih blizanaca.

Princ Albert naglašava kako će se njegova supruga vratiti prije 19. novembra kada se slavi Nacionalni dan Monaka, važan praznik u toj kneževini i dodaje da je "u dobroj formi i puno boljeg raspoloženja". Zbog toga se nada kako bi mu se Šarlin mogla pridružiti već 13. novembra kako bi zajedno posetili Svetski sajam u Dubaiju. "Odluku ćemo doneti u poslednjem trenutku", rekao je princ Albert.

Da podsetimo, princeza (43) je pre nekoliko nedelja izjavila da "jedva čeka da dođe kući svojoj deci" koja joj užasno nedostaju ali supruga princa Alberta tada nije spomenula.

princeza Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

Više od pola godine ona je kilometrima je udaljena od supruga i svojih blizanaca a glavni razlog tome su kako je i sama u više navrata istakla, problemi zdravstvene prirode.

Ozbiljna infekcija sinusa sprečila je princezu Šarlin u povratku u Monako i obeležavanju ključnih događanja.

Zdravstveni problemi, međutim, nisu uspeli utišati glasine o raskidu kneževskog para koje se princ Albert, baš poput Šarlin, svojski trudi da utiša.

Iz palate Monaka javnosti su nedavno potvrdili kako je princeza operirisana radi infekcije uha, nosa i grla koju je dobila u maju, a operacija je "veoma dobro prošla".

princeza Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:08

Kija Kockar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track