TO JE BILA ZAMKA, NAMERNO SU MI SMESTILE, PROŽIVLJAVAM PAKAO! Ovako se SRPSKA misica pere od skandaloznog snimka
Foto: Printscreen/Instagram

posle spornog snimka

TO JE BILA ZAMKA, NAMERNO SU MI SMESTILE, PROŽIVLJAVAM PAKAO! Ovako se SRPSKA misica pere od skandaloznog snimka

Pop kultura -

Valentina Petrović, srpska Mis Interkontinental, koja je u žižu javnost došla nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije kako sa prestavnicama Albanije i tzv. Kosova i Crne Gore pozira uz dvoglavog orla sada se oglasila.

Naime, Valentina sada pokušava da se opere nakon skandaloznog snimka, te je navela da su predstavnice Albanije i tzv. Kosova, Frontina Gaši i Besa Ćitaku, sve vreme bile uporne u nameri da se druže s njom, te da je ona to prihvatila uprkos upozorenjima.

Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

- Želim da se javno izvinim zbog svojih nepromišljenih postupaka svom narodu i svojoj državi. Kada smo došli ovde, predstavnice Kosova i Albanije su imale poglede usmerene ka meni koji nisu bili prijatni. One su konstantno želele da budu u mom društvu, da se druže sa mnom, a kako sam ja odgajana da nemam predrasude, prihvatila sam njihovo društvo - počela je Valentina i dodala:

- Svi su mi govorili da se čuvam i da povedem računa, ali uplela sam se u njihovu igru i takozvanu divnu energiju, prijateljsku nastrojensost i zaboravila sam šta su mi svi govorili. Sada sam sigurna da je to bila zamka i da je to smišljeno. Kada su osvanule naše slike sa tri prsta, one su me blokirale, ugašen mi je Instagram profil, a one su stalno objavljivale naše slike sa dvoglavim orlom da ispadne da smo se samo tako slikale. Proživljavam pakao, prete mi. Bajka koju sam živela postala je katastrofa - kazala je Petrovićeva.

bruka, misica, Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

Kurir.rs/I.B/Republika

Bonus video:

02:34

MISICA PRVENSTVENO MORA DA ZNA ISTORIJU SVOJE ZEMLJE! NAKON SKANDALA NA IZBORU ZA MIS, OGLASILA SE VALENTININA KOLEGINICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track