PROKLETSTVO FILMA RĐA! Pošto je Boldvin ubio ženu, još jedna nesreća na setu! Doktori pokušavaju da mu spasu ruku! BIZARNO
Foto: Profimedia

strašno

PROKLETSTVO FILMA RĐA! Pošto je Boldvin ubio ženu, još jedna nesreća na setu! Doktori pokušavaju da mu spasu ruku! BIZARNO

Pop kultura -

Svet se još uvek nije smirio nakon što je Alek Boldvin ubio ženu i ranio reditelja na istom tom setu

Nakon tragedije na snimanju filma "Rust", kada je Alek Boldvin, ne znajući da ima napunjen pištolj, usmrtio snimateljku Halinu Hačins, još jedan radnik sa tog seta doživeo je nezgodu.

Naime, Džejsona Milera ugrizao je otrovni pauk, zbog čega bi mogao da izgubi ruku. To se dogodilo dok je radnik pomagao drugima u zatvaranju seta nakon strašne tragedije koja je 22. oktobra pogodila filmski svet. Njega je ujeo smeđi pauk samotnjak, inače vrlo otrovna vrsta, prenosi "Deily mail"

Strani mediji pišu da je Miler nekoliko dana nakon ujeda doživeo nekrozu, to jest, odumiranje ćelija u tkivu i dobio sepsu. Zbog toga je završio u bolnici i imao više operacija, a kako pišu mediji, doktori pokušavaju da mu spasu ruku i zaustave infekciju. U suprotnom, moraće da mu amputiraju ruku.

Predstavnik za medije producenata filma "Rust" rekao je da ne komentarišu nesreće svakog radnika.

Alek Boldvin, Halina Hadčins
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

00:14

OSMEH PUN RADOSTI: Poslednja objava snimateljke koju je na setu ubio Alek Boldin SLAMA SRCE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track