BIVŠI UČESNIK TALENTA PRONAĐEN MRTAV U STANU: Danima nije odgovarao na poruke, imao je samo 30 godina, oglasio se i njegov BEND
Foto: Printscreen/Jutjub

TUGA

BIVŠI UČESNIK TALENTA PRONAĐEN MRTAV U STANU: Danima nije odgovarao na poruke, imao je samo 30 godina, oglasio se i njegov BEND

Pop kultura -

Učesnik takmičenja "Amerika ima talenat" Džej Džej Filips (30) preminuo je od korona virusa, a poslednje dane proveo je sam, prenosi "People".

Pronašli su ga mrtvog članovi porodice koji su se na Dan zahvalnosti zabrinuli što Džej Džej ne odgovara na poruke.

Džej Džej Filips
foto: Printscreen/Jutjub

Njegov bend Mettal Maffia objavio je Filipsovu smrt na Instagramu u utorak.

„Sa velikom tugom vas sve obaveštavamo o gubitku našeg kolege, brata i prijatelja. Još uvek se ne oseća realno i dali bismo sve da to promenimo. Molimo vas da poštujete porodicu, kao i naše želje dok odvajamo vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj štetan gubitak“, navodi se u saopštenju Filipsovog benda. "Nedostaješ nam brate, svaka sekunda svakog minuta, svakog dana. Hvala ti što si nas sve naučio da se još malo smejemo", nastavlja se u saopštenju. „Rok u raju“.

On inače navodno nije bio vakcinisan od korone, a bolovao je već neko vreme. Rekao je porodici da samo "mora da odmori još malo" i umro posle nekoliko dana. Od korone je oboleo i njegov otac, s kojim je inače živeo, a koji je već neko vreme u bolnici na respiratoru.

"Nije bio vakcinisan, ali poslednjih nedelja kao da se dvoumio, da je ipak hteo da primi vakcinu", rekli su članovi porodice muzičara koji je dva puta učestvovao u takmičenju za talente, 2009. i 2017. godine.

Kurir.rs/M.M./People

Bonus video:

00:04

JEDNA JE JOVANA! GOLE BUTINE JEREMIĆKE U JUTARNJEM: Voditeljka priznala da se RAZVODI, a sad zamešala kukovima nasred STUDIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track