DŽORDŽ KLUNI ZBOG ŽENE OSTAO BEZ 35 MILIONA $! Glumcu nudili ogroman novac za samo JEDAN DAN POSLA, a on sad otkrio: Ne kajem se!
Foto: Profimedia

supruga ga je posavetovala

DŽORDŽ KLUNI ZBOG ŽENE OSTAO BEZ 35 MILIONA $! Glumcu nudili ogroman novac za samo JEDAN DAN POSLA, a on sad otkrio: Ne kajem se!

Pop kultura -

Glumac Džordž Kluni nedavno je otkrio da je trebalo da se pojavi u reklami za jendu avio-kompaniju, ali na nagovor supruge Amal, glumac ipak nije prihvatio ovaj posao.

Džordž Kluni
foto: Profimedia

Naime, Džordž Kluni je svojevremeno trebalo da se pojavi u reklami za jednu avio-kompaniju, međutim, pošto je bila "vezana za sumnjivu zemlju", supruga Amal ga je posavetovala da mu tako nešto ne treba.

Kako je objasnio za "The Guardian", glumac je time odbio 35 miliona dolara.

Glumac je objasnio da zna da mu suprruga želi najbolje, a da ga i kao jedan od boljih advokata nikad ne bi loše posavetovala. Sa druge strane, do samog kraja intervjua nije otkrivao koja je zemlja u pitanju - što prema pisanju stranih medija samo "pojačava" sumnju koja ga je još onda mučila.

- Da, ponudili su mi 35 miliona dolara za jedan dan snimanja. U pitanju je bila reklama za avio-kompaniju, ali kad sam popričao sa Amal o tome, rekla mi je da nije vredna mog vremena. Vezana je za jednu izuzetno sumnjivu zemlju, pa sam i sam pomislio: "Dobro, ako na bilo koji način utiče na moj miran san, stvarno mi ne treba" - otkrio je poznati glumac.

Džordž Kluni
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./The Guardian

Bonus video:

00:04

JEDNA JE JOVANA! GOLE BUTINE JEREMIĆKE U JUTARNJEM: Voditeljka priznala da se RAZVODI, a sad zamešala kukovima nasred STUDIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track