ISPLIVAO NOVI SKANDALOZNI SNIMAK VODITELJKE SLAGALICE! Ispravlja takmičare zbog akcenta, a sama greši kad izgovara reči! VIDEO
Foto: printscreen/Tiktok/Twister

haos

ISPLIVAO NOVI SKANDALOZNI SNIMAK VODITELJKE SLAGALICE! Ispravlja takmičare zbog akcenta, a sama greši kad izgovara reči! VIDEO

Pop kultura -

Voditeljka Kristina Radenković izazvala je reakciju javnosti protekle nedelje zbog akcentovanja u Slagalici, ali to nije prvi put da je tako nešto uradila.

Kviz "Slagalica" i voditeljka Kristina Radenković digli su buru na društvenim mrežama, kada je prošle nedelje takmičar dao tačan odgovor ali ga je voditeljka ispravila jer, kako ona smatra, nije dobro akcentovao reč.

Međutim, to nije prvi put da je voditeljka ispravila takmičenje zbog akcentovanja reči. Na društvenim mrežama isplivao je još jedan snimak, ovaj je malo stariji ali je Kristina ponovo pokazala kako smatra da treba da se akcentuje reč.

Takmičarka je ovog puta rešavala igru Asocijacije i dala konačno rešenje "televizija", a voditeljka je ispravila.

"Televizija je, ali priznaćemo", rekla je Kristina koja je drugačije akcentovala reč. Međutim, još veći hit je to što je voditeljka i sama sebe posle ispravila za istu reč.

Podsetimo, prošle nedelje je sporna reč bila "kontinent", gde je voditeljka takmičaru takođe ispravila akcenat ali naglasila da mu se poeni uvažavaju.

Evo kako je prošle nedelje voditeljka ispravila takmičara:

Kurir.rs/Mondo

bonus video:

01:05

NAJLEPŠA ŽENA SVETA JE INDIJKA! Evo koja devojka je ponela titulu Mis Univerzuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track