IMALA PROBLEM S ALKOHOLOM, PRESTALA DA GA KONZUMIRA, A SAD SE NAPILA I NAPRAVILA HAOS: Adel se skinula, pa zaplesala OKO ŠIPKE
Foto: Profimedia

SVI SU U ŠOKU

IMALA PROBLEM S ALKOHOLOM, PRESTALA DA GA KONZUMIRA, A SAD SE NAPILA I NAPRAVILA HAOS: Adel se skinula, pa zaplesala OKO ŠIPKE

Pop kultura -

Pijana Adel, koja je u oktobru rekla da je prestala da konzumira alkohol, usnimljena je kako jeca nakon što je u četvrtak uveče preterala s pićem u gej baru u Londonu, gde se skinula do brushaltera i zaigrala na bini pred plesačicama u toplesu.

Čini se da je pevačica novog hita pod nazivom "I Drink Wine" popila previše vina dok je gledala "Porn Idol" u klubu "Heaven", nakon što se, na oduševljenje vlasnika, s velikom grupom prijatelja pojavila na vratima kluba.

Adel
foto: Profimedia

Iz VIP lože dojurila je na binu, gde je zaigrala oko šipke dok su je plesačice u toplesu šokirano gledale. Potom je strgnula sa sebe skupoceni Fendi sako kazavši kako se znoji.

Dok je bila na bini, okupljeni gosti su skandirali, a ona je pitala prisutne na plesnom podijumu: "Kako svi znaju da sam to ja?".

Adel
foto: Profimedia

Adel je potom odabrala pobednicu takmičenja, poručivši devojci u toplesu po imenu Marta: "Mi volimo žene, jeb*** žene, zar ne? Da, biram je, vidim da si jeb*** lepa, ljupka i pun samopouzdanja sa svim ovim muškarcima koji te okružuju". Adel se tako osvrnula na rodno neutralnu nagradu koju je osvojila na BRIT Awards.

Samo nekoliko sati ranije, Adel je izvela prilično pristojan nastup na snimanju za "Graham Norton Show", gde je otkrila kako želi dete sa svojim dečkom Ričom Polom i tako podgrejala glasine o njihovoj veridbi.

Inače, Adel se vratila kući u London u utorak kako bi na BRIT Awards preuzela trostruku nagradu.

Pevačica je ovenčana titulom umetnik godine, njena pesma "Easy On Me" proglašena je pesmom godine, a osvojila je i nagradu za album godine.

(Kurir.rs/ L.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track