PORODICA SLAVNOG KOMIČARA ZABRANILA ŠIRENJE VESTI O UZROKU NJEGOVE SMRTI: Presavili tabak, a OVO je razlog!
Foto: Profimedia

MISTERIJA

PORODICA SLAVNOG KOMIČARA ZABRANILA ŠIRENJE VESTI O UZROKU NJEGOVE SMRTI: Presavili tabak, a OVO je razlog!

Pop kultura -

Porodica pokojnog glumca i komičara Boba Sageta u utorak je podnela tužbu kancelarija šerifa okruga Oranž sa zahtevom za zabranu objave informacija vezanih za istragu njegove iznenadne smrti u 65. godini.

Tužba koju su podnele njegova udovica Keli Rizo i tri ćerke, Obri, Lara i Dženifer, odnosi se na rezultate obdukcije, ali i fotografije, video zapise i audio snimke vezane uz Bobovu smrt, prenosi Daily Mail.

Bob Saget
foto: Profimedia

U tužbi se navodi kako bi objava takvih informacija Sagetovoj porodici mogla da uzrokuje nepopravljivu štetu u obliku ekstremne duševne boli i emocionalne patnje.

Saget je 9. januara pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu, gde je veče pre imao stend ap nastup, a uzrok smrti objavljen je nakon mesec dana.

"Zaključeno je da je slučajno o nešto udario zadnjim delom glave, mislio je da to nije ništa opasno, te je otišao da spava", poručila je Bobova porodica u zvaničnom saopštenju.

Bob Saget, Bob Seget
foto: AP/Richard Shotwell

S obzirom na to da je njegova smrt proglašena nesrećom, nije pokrenuta istraga. Međutim, neurohirurg Sandžej Gupta je nakon objave rezultata obdukcije za CNN komentarisao kako stvari nisu toliko beznačajne kako se čine.

"Potrebna je velika sila da lobanja zadobije toliko oštećenje. Sudeći po svemu, osoba koja ima povrede poput Sageta trebala je da padne niz stepenice ili je čak trebao da je udari automobil. Nažalost, nikada nećemo saznati šta se tačno dogodilo. Mogu samo reći da je za ovakvu povredu potreban udarac bejzbolskom palicom", izjavio je neurohirurg, nakon čega su na Tviteru počele da kruže razne teorije zavere, te su Sagetovi obožavatelji zaključili kako bi policija trebala da pokrene istragu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:53

GLUMAC SE UPLAŠIO DA REALIZACIJE NE BUDE! Barjovića mučile crne sumnje u vezi filma DESET U POLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track