ŠTA SE DESILO S LICEM NAJPOŽELJNIJE ŽENE?! Uhvaćena kad se nije nadala, pokušala da se SAKRIJE, od BOTOKSA se izobličila (FOTO)
Foto: Profimedia

SVI SU ŠOKIRANI

ŠTA SE DESILO S LICEM NAJPOŽELJNIJE ŽENE?! Uhvaćena kad se nije nadala, pokušala da se SAKRIJE, od BOTOKSA se izobličila (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Pamela Anderson pre mesec dana ponovo se našla u centru pažnje svetske javnosti zbog razvoda od petog supruga Dena Hejhursta nakon samo godinu dana braka, ali i zbog serije o njenom turbulentnom odnosu s bivšim suprugom Tomijem Lijem.

Sada su je paparaci uhvatili u retkom izlasku sa sinom Dilanom Džegerom Lijem i asistentom Džonatanom, a pažnju je privuklo njeno lice koje je uporno, ali i bezuspešno pokušavala da sakrije.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Natečena i bez ijedne bore, fotografije odaju utisak da je nešto radila na sebi, iako je pre nekoliko godina najavila kako više neće koristit botoks.

Ipak, iako njeno lice izaziva čuđenje, Pamela se i dalje može pohvaliti besprekornom figurom koju je u izlasku istakla u uskoj crnoj haljini.

Inače, 24-godišnji Dilan je mlađe dete Pamele i njenog bivšeg supruga Tomija Lija, a zajedno imaju i 25-godišnjeg sina Brendona Tomasa.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Pamela i Tomi upoznali su se 1995. godine, pred oltar su stali nakon manje od nedelju dana veze, a njihov neslavni snimak seksa sada je ekranizovan u humorističkoj seriji "Pam & Tommy".

Pamelu je u seriji verno dočarala Lili Džejms, a Tomija Sebastijan Sten. Serija se prikazuje na streaming servisu Hulu, a prva epizoda je podigla puno prašine zbog scena u kojima se glavni glumci pojavljuju potpuno goli.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

GLUMICA, MANEKENKA I MODEL! Jagoda ima ČETVORO DECE, a izgleda SAVRŠENO! Snajka oduševila žiri ŽENA ZMAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track