00:56

Kristina Radenković promašila akcenat

australija

DOČEKALI SMO DA I ONA POGREŠI AKCENAT Voditeljka Slagalice izgovorila reč kako NE TREBA, odmah nastao HAOS, ONA je ispravila VIDEO

Pop kultura -

Kristina Radenković je sa Stefanom Popovićem vodila uključenja iz grin ruma festivala "Pesma za Evroviziju '22" i prenosila utiske takmičara.

Ona je poznata i kao voditeljka dva kviza na javnom servisu Srbije - čuvenoj "Slagalici" i "Stigni me ako znaš", a neretko je zbog akcenata prozivaju po društvenim mrežama.

Pesma za Evroviziju
foto: Printscreen/RTS

Međutim, u totalno sportskom duhu, Kristina ne zamera takve priče i prozivanja, a ovog puta se desilo nešto neočekivano. Naime, dok je razgovarala sa Angelinom i njenim timom, ona je postavila pitanje vezano za Evroviziju i to su postavljali svim takmičarima.

- Od koje godine Australija učestvuje na... - ali Kristina nije uspela da završi rečenicu jer je njen kolega Stefan došao i ispravio je rekavši "Australija" sa kratkouzlaznim akcentom, umesto s dugosilaznim, kako je izgovorila Kristina. Potom se nadovezala i Angellina, koja je pomenula čuveni "kontinent", zbog koga je voditeljka danima bila na meti kritika korisnika društvenih mreža.

Pesma za Evroviziju
foto: Printscreen/RTS

- Izvini, Anđelina, neće se ponoviti - rekla je pokajnički Kristina i ponovila pitanje koristeći uzlazni akcenat za Australiju i Evroviziju.

- Od 2015. godine - odgovorila je Angelina, ali najbolje je da celu koverzaciju pogledate u videu.

Svakako, Kristina nije uzela za zlo, pa je sve bilo veoma simpatično.

Pesma za Evroviziju
foto: Printscreen/RTS

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:37

Zorja Pajić uzbuđena pred finale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track