ZBOG TERORISTIČKOG NAPADA U TEL AVIVU SVI ZABRINUTI ZA KONSTRAKTINU BEZBEDNOST: RTS otkrio šta se dešava s delegacijom u Izraelu
Foto: Printscreen/RTS

PREDEVROVIZIJSKI DOGAĐAJ

ZBOG TERORISTIČKOG NAPADA U TEL AVIVU SVI ZABRINUTI ZA KONSTRAKTINU BEZBEDNOST: RTS otkrio šta se dešava s delegacijom u Izraelu

Pop kultura -

Svetom je noćas odjeknula vest o pucnjavi u Tel Avivu, gde su najmanje dve osobe poginule, dok je četvoro teško ranjeno. Kako su javili izraelski mediji, policija tvrdi da je pucnjavu izveo terorista, a napadač je rano jutros ubijen od strane izraelskih bezbednosnih snaga, nakon velike potere po Tel Avivu

S obzirom na to da se delegacija RTS-a u cilju promovisanja predstavnika na Evroviziji trenutno nalazi u Tel Avivu, mnogi su se zabrinuli za bezbednost Ane Đurić Konstrakte i ekipe koja je s njom trenutno s njom.

Konstrakta
foto: Promo foto

Ipak, razloga za brigu nema. Kako je RTS naveo, delegacija koja se sa predstavnicom Srbije na Evroviziji, Konstraktom, nalazi na predevrovizijskom događaju u Tel Avivu, nalazi na sigurnom.

Podsetimo, Delegacija RTS-a je 5. aprila otputovala u Tel Aviv zajedno sa više od 20 delegacija umetnika iz cele Evrope koji će učestvovati na Evroviziji.

U pitanju je predevrovizijski događaj koji je organizovan u cilju promocije takmilara na ovogodišnjoj Evroviziji.

Konstrakta, Ana Đurić Konstrakta
foto: Printscreen Instagram

Inače, prethodni događaji "Israel Calling", sa desetinama zemalja učesnica iz cele Evrope, bili su veliki uspeh među umetnicima i delegacijama i postali su važan deo promocije i izlaganja pre samog takmičenja.

Pored toga, događaji su postavili Izrael u pozitivno svetlo u medijima i društvenim medijima širom Evrope i pomogli da se ispriča priča o Izraelu dok su umetnici postali ambasadori zemlje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:05

Isplivala reakcija Konstrakte posle pobede na Beoviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track