BILI SMO GLADNI I ŽEDNI! Naša glumica otkrila kako su ona i njen kolega dobili BATINE od policije, a razlog ne može biti LUĐI
Foto: Damir Dervišagić

neverovatno

BILI SMO GLADNI I ŽEDNI! Naša glumica otkrila kako su ona i njen kolega dobili BATINE od policije, a razlog ne može biti LUĐI

Pop kultura -

Glumac Petar Božović proteklog vikenda dobio je nagradu za životno delo "Dobričin prsten", a tom prilikom njegova koleginica Ljiljana Dragutinović ispričala je jednu anegdotu iz prošlosti.

Petar Božović, Ljiljana Dragutinović
foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić

Ljiljana i Petar prijatelji su dugi niz godina, a kako je glumica otkrila, jednom prilikom su zajedno čak završili i u policiji.

- U mladosti smo bili gladni i žedni, a ti si bio najveći dasa u glumištu i kod devojaka. Ti si bio naš Džejms Din s razlogom. Napravili smo velike predstave, koje smo igrali duž cele Jugoslavije. Pevali bismo ulicama Beograda. Jednom nas je zbog pevanja uhapsio policajac. Dobili smo fine batine. Najviše pamtim tvoje čvrsto i neprobojno lice. Morao si se štititi od nečasnih ljudi, a sada kad si dobio Dobričin prsten, molim te da ti se na tren ozari to tvoje lice. Ali vrati se na stari položaj da te ne bi progutale ale - rekla je Ljiljana, govoreći o Božoviću.

Ljiljana Dragutinović
foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

03:06

Konstrakta peva u dvorištu Drinke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track