REDITELJ FILMA "OLUJA" OBJAVIO POSLEDNJU FOTOGRAFIJU SA POGINULIM VLADIMIROM: Kuku meni, brate moj (FOTO)
Foto: Kurir/Z.Š., Instagram

potresno

REDITELJ FILMA "OLUJA" OBJAVIO POSLEDNJU FOTOGRAFIJU SA POGINULIM VLADIMIROM: Kuku meni, brate moj (FOTO)

Pop kultura -

Nakon tragične vesti da je scenski rekviziter i član filmske ekipe "Oluja" Vladimir Milivojev (51) iz za sada nepoznatih razloga pao u ambis na predelu poznatog vidikovca Banjska stena na Tari, njegovi prijatelji su od tada neutešni, kao i reditelj pomenutog filma.

Naime, Miloš Radunović, reditelj filma "Oluja" koji se snima na Tari oprostio se od njega na društvenoj mreži Fejsbuk uz potresnu poruku.

Vladimir Milivojev
foto: Društvene mreže

- Kuku meni, brate moj - napisao je reditelj, a kako smo saznali reč je o poslednjoj fotografiji nastaradalog Vladimira Milivojeva.

Podsetimo, nesreća se dogodila kada je iz za sada nepoznatog razloga Vladimir pao u ambis sa visine od oko 200 metara. On je u tom trenutku bio sa još trojicom kolega, koji su inače, bili van snimanja, i sve se dogodilo u slobodno vreme filmske ekipe. Jedan od kolega pokušao je da siđe za njim, ali mu se u tom trenutku slošilo i ostali su jedva uspeli da ga povuku nazad.

mesto nesreće
mesto nesrećefoto: Marko Kurilić

Vladimir Milivojev je otac poznatog repera Marka Milivojeva, poznatijeg pod umetničkim imenom Mili. On se juče oglasio na društvenoj mreži Instagram gde je obajavio da je ostao bez oca.

- Živimo film i umiremo kao na filmu.

Mladi reper je zatim okačio crno-belu fotografiju svog oca koji je nasmejan. Ispod te fotografije samo su se nizali tužni komentari gde mu korisnici izjavljuju saučešće.

Vladimir Milivojev
foto: Društvene mreže

- Moje iskreno saučešće. Oči moje, nedostaješ - stoji u jednom od komentara, dok između ostalog u jednom piše:

- Počivaj u miru dragi Bugi. Jao brate, radio sam sa tvojim ćaletom bio je baš dobar lik.

Pa da podsetimo, nakon pada nesrećni Milivojev ostao je na mestu mrtav, a njegovo telo juče su izvukle spasilačke ekipe.

- Cela akcija je trajala oko 14 sati, od momenta montiranja opreme do spuštanja tela. Bilo je tu pet užičkih vatrogasaca i tri vatrogasca iz Bajine Bašte, uz pomoć ljudi iz rendžerske službe NP "Tara" - podsetio je izvor blizak timu spasilaca.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track