ŠTA SE DESILO JELENI GAVRILOVIĆ? NEPREPOZNATLJVA JE: Na društvenim mrežama se pojavila slika koja je obožavaoce OSTAVILA U ŠOKU
Foto: TV Prva Promo

velika promena

ŠTA SE DESILO JELENI GAVRILOVIĆ? NEPREPOZNATLJVA JE: Na društvenim mrežama se pojavila slika koja je obožavaoce OSTAVILA U ŠOKU

Pop kultura -

Novi izgled glumice Jelene Gavrilović iznendio je njene pratioce na društvenim mrežama. Lepa plavokosa glumica je nedavno na svom Instagram nalogu podelila fotografiju na kojoj se vidi da je svoju platinasto plavu kosu zamenila tamno braon.

Jelena Gavrilović
foto: Nebojša Babić

Na pomenutoj objavi je ostavila polje za komentar kako bi njeni pratioci mogli da daju svoje mišljenje, komplimente ii sugestije, o ovoj velikoj promeni glumice.

Jelena Gavrilović
foto: Printscreen/Instagram

Poznata kao dama koja je uvek stilizovana i elegantna u svim prilikama, Jelena često ume da iznenadi na crvenom tepihu sa svojim smelim i izazovnim modnim kombinacijama, koji ističu njenu vitku figuru.

Poznata glumica je široj javnosti postala poznata po svojim ulogama u domaćim televizijskim serijama "Istine i laži" i "Radio Mileva", ali je zbog svog izgleda bila angažovana i za snimanje reklama.

Jelena Gavrilović
foto: Nebojša Babić

Iako o svom privatnom životu ne voli da priča, s' vremena na vreme na svom Instagram profilu podeli fotografiju sa svojim izabranikom Darijom, sa kojim često provodi vreme.

Uskoro ćemo je gledati i u novoj seriji. Njen novi lik Anđelke Krstić, u seriji "Od jutra do sutra" na Prvoj televiziji, desna je ruka vlasnika VeTV. Za javnost ona je strah i trepet, zaljubljena u svog gazdu i s velikom tajnom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track